Madonna:

Popstjernen (61) med ny flamme (25)

Flere amerikanske medier melder at Madonna har fått en ny mann i livet sitt.

NY FLAMME: Popstjernen Madonna ble i helgen avbildet i hete omfavnelser sammen med den 36 år yngre danseren Ahlamalik Williams. Nå melder flere amerikanske medier at hun har funnet lykken på ny. Foto: NTB Scanpix
NY FLAMME: Popstjernen Madonna ble i helgen avbildet i hete omfavnelser sammen med den 36 år yngre danseren Ahlamalik Williams. Nå melder flere amerikanske medier at hun har funnet lykken på ny. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den 61 år gamle popdronningen, Madonna, har gjort stor suksess i en årrekke og er en av verdens mestselgende og mest populære artister. Nå kan det imidlertid se ut til at lykken også smiler på kjærlighetsfronten til 61-åringen.

Flere amerikanske medier, deriblant Daily Mail, The Sun og US Weekly, melder nemlig at hun har funnet lykken med den 25 år gamle danseren Ahlamalik Williams. Ryktene satte fart etter at duoen ble observert sammen i Miami i helgen.

Hete omfavnelser

61-åringen og hennes angivelige nye flamme skal ha ankommet Florida på fredag i et privatfly før de dagen etter ble observert ute på en terrasse i Miami i hete omfavnelser.

På paparazzibildene ser man at 25-åringen holder godt rundt Madonna som ser ut til å trives i Williams selskap.

FORNØYD: Madonna så ut til å storkose seg ute på balkongen sammen med den 25 år gamle danseren Ahlamalik Williams. Foto: NTB Scanpix
FORNØYD: Madonna så ut til å storkose seg ute på balkongen sammen med den 25 år gamle danseren Ahlamalik Williams. Foto: NTB Scanpix Vis mer
36 ÅRS ALDERSFORSKJELL: Det kan se ut til at den 25 år gamle danseren Ahlamik Williams er den som har kapret hjertet til Madonna. Foto: NTB Scanpix
36 ÅRS ALDERSFORSKJELL: Det kan se ut til at den 25 år gamle danseren Ahlamik Williams er den som har kapret hjertet til Madonna. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge The Sun var imidlertid duoen ikke alene, men også Madonnas datter, Lourdes Leon (23) skal ha vært til stede med en ukjent mann. The Sun skriver videre at Madonna og Williams har blitt observert en rekke ganger sammen de siste månedene, men at det er først etter helgen at romanseryktene for alvor begynte å florere.

En anonym kilde sier til Daily Mail at Madonna også skal ha benyttet anledningen til å kysse Williams mens han ga henne en skuldermassasje ute på balkongen i helgen.

25-åringen er for øvrig en av danserne til Madonna, og har vært på turné sammen med popstjernen siden 2015. Williams har blant annet vært med i popstjernens musikkvideo med navn «God Control» som skildrer en masseskyting på en nattklubb. Musikkvideoen skulle gjenspeile det mye omtalte terrorangrepet på nattklubben Pulse i Orlando i 2016.

Vis mer

Har delt videoer sammen

Paparazzibildene av Williams og Madonna i helgen er derimot ikke første gang de har blitt avbildet sammen. For to uker siden delte nemlig sistnevnte en video med følgerne sine på Instagram av seg selv og Williams.

Videoen viste de to turtelduene som tok helikopter sammen.

Også i juni dukket den 25 år gamle danseren opp på popstjernens Instagram. Denne gang i anledning feiringen av en av hennes siste album som toppet hitlistene. I videoen ser man Madonna og Williams danse tett sammen, mens sistnevnte holder et champagneglass i den ene hånden.

Det er imidlertid ikke alle som er like glade for den oppståtte romansen mellom duoen. I oktober skal nemlig en kilde ha uttalt til The National Enquirer, gjengitt av Daily Mail, at Madonnas venner var bekymret for popstjernas romanse med Williams.

- Vennene hennes synes hun burde begynne å fokusere på eldre menn hvis hun noen gang ønsker å finne et varig forhold, uttalte kilden den gang og la til:

- Det er fint at hun fortsatt tiltrekker seg disse ungguttene, og hun virker tiltrukket for nå - men det er bare å ta en titt på Madonnas dating-historie for å se at forholdet har en svært liten sjanse til å vare, uttalte kilden den gang.

Verken Madonna eller Williams har hittil kommentert romanseryktene.

MADONNA: Ikke alle var imponert over det den aldrende popdronningen presterte fra scenen under Melodi Grand Prix: Video: NRK. Klipp: Kristoffer Løkås/Dagbladet TV Vis mer

Liker yngre menn

Bakgrunnen for at Madonna for tiden befinner seg i Miami er turneen hennes med navn Madame X World Tour, hvor hun skal opptre med syv show på The Fillmore Miami Beach fra midten av desember.

Aldersforskjellen på hele 36 år mellom Madonna og Williams kommer derimot ikke så overraskende på, da Madonna tidligere har hatt en forkjærlighet for yngre menn.

Ifølge The Sun har stjernen datet de to danserne Brahim Zalibat, Timor Steffens, og modellen Kevin Sampaio. De var henholdsvis 23, 26 og 31 på tidspunktet de datet Madonna.

Popstjernen har tidligere vært gift med skuespiller Sean Penn (59) fra 1985 til 1989 og den britiske filmregissøren Guy Ritchie (51) fra 2000 til 2008. Ritchie og Madonna har for øvrig den 19 år gamle sønnen Rocco Ritchie sammen.

LES OGSÅ: Disse kjendis­parene gir blaffen i aldersforskjellen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer