BLODBAD: En somalier rakk å angripe fem mennesker med kniv på Vaterland i Oslo sentrum 28. oktober i år, før politiet overmannet ham. Det var utenfor denne restauranten at den norske popstjernen ble stukket i halsen. Popstjernen er ikke på bildet. Foto: SCANPIX
BLODBAD: En somalier rakk å angripe fem mennesker med kniv på Vaterland i Oslo sentrum 28. oktober i år, før politiet overmannet ham. Det var utenfor denne restauranten at den norske popstjernen ble stukket i halsen. Popstjernen er ikke på bildet. Foto: SCANPIXVis mer

Popstjerne stukket i halsen

Den kvinnelige kjendisen satt ved et bord i Oslo og koste seg da hun ble angrepet av en knivdesperado.

SEHER.NO: Det var fredag for to uker siden at en psykisk syk somalier (36) gikk til angrep på flere, helt tilfeldige personer med en stor jaktkniv i folksomme Brugata i Oslo sentrum.

Gjerningsmannen rakk å angripe fem personer før politiet til slutt greide å overmanne i et nærligende parkeringshun.

En av knivdesperadoens ofre var en kvinnelig norsk popartist i 30-årene.

- Det var en forferdelig opplevelse, og jeg unner ingen å gå gjennom noe sånt, sier popartisten til Se og Hør, som er i salg nå.
Ved 21-tiden denne blodige fredagen satt hun ved et bord utenfor serveringsstedet "To Kokker Mat og Vinhus" sammen med en bekjent og ante fred og ingen fare, da den psykisk syke somalieren plutselig kom mot dem med den digre jaktkniven.

Den unge artisten ble stukket i halsen, og trolig var det bare gode hjelpere på stedet og flaks som reddet livet hennes, skriver Se og Hør.

Artisten, som har en suksessrik karriere bak seg, med toppanmeldelser i Norges største aviser, ønsker ikke å stå frem med navn.

Den kvinnelige popartisten er langt fra den første kjendisen som har blitt utsatt for vold i hovedstaden.
I 2003 ble programleder og artist Vegard "Short Cut" Olsen overfalt av en guttegjeng under en tur på byen.

I mai 2004 ble skuespilleren Bjørn Sundquist slått ned av tre unge menn og havnet i havnebassenget med hjernerystelse.

Natt til lille julaften 2006 ble hockeyspilleren Anders Myrvold slått ned utenfor utestedet Stravinsky i Oslo og fraktet i hui og hast til sykehuset.

Sommeren 2006 ble komiker og programleder Tommy Steine brutalt slått ned ved karaokebaren Zinatra i Oslo.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no!

LES OGSÅ: Angrepet av rasister