PÅ ISOLAT: Den britiske popstjernen Tulisa Contostavlos ligger på isolat med alle symptomene på den fryktede svineinfluensaen.
PÅ ISOLAT: Den britiske popstjernen Tulisa Contostavlos ligger på isolat med alle symptomene på den fryktede svineinfluensaen.Vis mer

Popstjerne frykter svineinfluensa

Legene fant alle symptomene.

SEHER.NO: Frontfiguren i det populære britiske hiphop-bandet N-Dubz er innlagt på sykehus i Hellas mistenkt for svineinfluensa.

Tulisa Contostavlos (20) fløy torsdag til Hellas etter en 23 dager lang turné i England. Bandet topper singellisten i Storbritannia med hiten "Number 1". Hun besvimte på flyet og trengte medisinsk assistanse. Fredag ble hun kjørt i all has til sykehus i Pendeli. Der fant legene alle symptomene som er knyttet til det potensielt dødelige viruset.

I natt lå den unge sangeren under observasjon på isolat, mens legene venter på resultatet av testene.

- Tulisa er svært syk. Familien hennes må gå med masker og får ha minimal kontakt med henne. Det er en skremmende tid, forteller en kilde nær bandet til tabloidavisen.

- Vi håper Tulisa er frisk nok til å forlate sykehuset om et par dager og at hun friskmeldes helt, sier bandets talsmann.

LES OGSÅ: Innlagt med pusteproblemer