Madonna kjøpte luksusvilla til 170 millioner kroner

Popdronningens nye luksushjem - se bildene

Etter flere år i Europa slår superstjernen rot i Los Angeles med sine seks barn.

LENGTET HJEM: Madonna er født i Michigan, men har bodd mange år i New York, London, Lisboa og Los Angeles. Nå synes superstjernen tydeligvis at det er på tide å returnere til hjemlandet, og kjøpte et nytt hus i California. Foto: Paul Grover/REX/NTB
LENGTET HJEM: Madonna er født i Michigan, men har bodd mange år i New York, London, Lisboa og Los Angeles. Nå synes superstjernen tydeligvis at det er på tide å returnere til hjemlandet, og kjøpte et nytt hus i California. Foto: Paul Grover/REX/NTB Vis mer
Publisert

Popstjernen Madonna (63) har de siste årene bodd i Portugals hovedstad Lisboa, men i fjor kjøpte mangemilliardæren et nytt krypinn i det eksklusive nabolaget Hidden Hills i Los Angeles.

Madonna la 170 millioner kroner på bordet, og overtok luksusvillaen til selgeren, artisten The Weeknd (32).

Plass til alle

Den luksuriøse eiendommen har syv soverom og ni bad – mer enn nok plass til barna David (16), Mercy (15) og tvillingene Estere og Stella (9).

63-åringens eldste barn Lourdes (25) og Rocco (21) har for lengst forlatt redet, men kan bo i eiendommens flotte gjestehus når de er på besøk.

Fordelt på 1250 kvadratmeter har Madonna alt hun behøver, og trenger derfor ytterst sjeldent å forlate det godt bevoktede nabolaget. Herskapshuset ble bygget i 2017, og har alt av toppmoderne fasiliteter og komfort.

Familien kan spille basketball på egen bane, eller nyte en film i egen kinosal. Den helsebevisste 63-åringen holder formen i sitt eget treningsstudio, og kan koble av i sitt private spa etter tøffe økter.

Huset har også et stort vinrom og en egen fløy til personalet som blant annet brukes av hennes mange sikkerhetsvakter, barnepassere og kokker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer