RADMAGER: Madonna i 1997 og Madonna under "Sticky and Sweet"-konserten i New York mandag. Popstjernen har forandret seg enormt de siste 10 årene...
RADMAGER: Madonna i 1997 og Madonna under "Sticky and Sweet"-konserten i New York mandag. Popstjernen har forandret seg enormt de siste 10 årene...Vis mer

Popdronningens dramatiske forvandling

Fra trent og barmfager, til tynn og radmager...

SEHER.NO: Det er kun litt over èn måned siden hele verdens popdronning, Madonna, fylte 50 år.

Popstjernen, som er verdenskjent for sitt strenge treningsregime og beintøffe kosthold, er en av få kjendiskvinner som har klart å opprettholde sitt image og sin fantastisk kropp gjennom årene.

Men til hvilken pris?

For at treningen, dietten og turnèlivet nå er iferd med å ta sitt toll på 50-åringen skal være sikkert og visst, skriver Stellapictures. 

Aldri før har popstjernen sett magrere og mer sliten ut enn hun gjorde da hun holdt sin "Sticky and Sweet"-konsertturnè i New York mandag denne uken.

Selv med store briller som dekket halve ansiktet, klarte man ikke unngå å se at Madonna virket svært sliten.

Popstjernen har alltid hatt en meget veltrent og muskuløs kropp, men nå ser det ut til at det kun er muskler og svært lite kroppsfett på popstjernens skrale ramme.

I september falt popstjernen over ende under sin konsert i Lisboa, og mange tror nå at det rett og slett kan dreie seg om utmattelse.

Venner av popstjernen har tidligere uttrykt bekymring for Madonnas helse, men mange håpet at hun ville ta til fornuft før hun begynte på sin "Sticky and Sweet"-turnè.

Men den gang ei...

Ifølge støtteapparatet rundt popstjernen er det imidlertid ingenting galt med henne, skriver Showbizspy.com.

- Hvis hun virker tynn, er det bare fordi hun er veltrent, hun består av ren kraft. Hun må opprettholde sin krevende arbeidsplan, har popstjernens personlige trener, Joel Harper, tidligere uttalt.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Madonna ligner på Gollum