<p>FALT PLADASK: Britney Spears har funnet tonen med sin mannlige motspiller i en av hennes nyeste musikkvideoer. Nå letter popdronninga på sløret om hvordan romansen startet. Foto: Xavier Collin/Image Press/Splash, NTB scanpix</p>

FALT PLADASK: Britney Spears har funnet tonen med sin mannlige motspiller i en av hennes nyeste musikkvideoer. Nå letter popdronninga på sløret om hvordan romansen startet. Foto: Xavier Collin/Image Press/Splash, NTB scanpix

Vis mer

Britney Spears:

Popdronningen letter på sløret om sin 13 år yngre kjæreste

- Vi ble tvunget til å prate med hverandre. 

SEOGHØR.NO: Popstjernen Britney Spears (35) er virkelig blitt i vinden de siste månedene, etter at hun slapp den hete videoen til singelen «Slumber Party».

Imidlertid er det ikke bare artistens nye singel som får oppmerksomhet.

Sangerens mannlige motspiller i musikkvideoen er kjekkasen Sam Asghari (22), og nå svirrer romanseryktene rundt ham og popstjernen.

Happy New Year 🎉🎉🎉

Et bilde publisert av Britney Spears (@britneyspears)

Det var lenge usikkert hvorvidt det lå noe sant i ryktene, men nå har endelig popdronninga lettet på sløret om den 22 år gamle danseren.

Het danseflørt

I et nytt intervju forteller «Toxic»-sangeren at hun først møtte 22-åringen på innspillingen av videoen. Der begynte det fort å slå gnister, etter at begge to ble låst inne på et rom sammen.

- Vi filmet den scenen der jeg går gjennom gangen og til soveromsdøra, og vi satt der og ventet og ventet i sikkert 20 minutter flere ganger, sier hun i CBS-programmet «Fast in the Morning» ifølge US Magazine.

Mens de satt på sengen mellom scener kom de to i snakk, og fikk bli kjent med hverandre.

- Vi måtte bokstavelig talt sitte der sammen, så vi ble i grunn tvunget til å snakke med hverandre, sier hun i intervjuet og ler.

AVSLØRT: Britney og Sam forsøkte å skjule segd a de spiste middag på kjendisrestauranten Nobu i Malibu. Foto: NTB scanpix
AVSLØRT: Britney og Sam forsøkte å skjule segd a de spiste middag på kjendisrestauranten Nobu i Malibu. Foto: NTB scanpix Vis mer

Uten å kjenne hverandre ble det i starten mye tørrprat mellom de to. Det var først da de kom innom et samtaleemne begge to virkelig likte at det tok seg opp. Sushi var nemlig deres felles interesse.

- Han lurer på hvordan jeg er og jeg aner ikke hvem i alle dager han er. Vi begynte å snakke om sushi, og fortsatte med andre ting vi liker. Så kom vi fram til at vi burde spise sushi sammen, sier hun.

Sushi-daten som fulgte utviklet seg til et hett forhold med 13 års aldersforskjell.

Se den hete videoen som sørget for at forholdet ble noe av her:

Prøvde å skjule det

Nettsteder som ContactMusic og Belfast Telegraph omtalte tidlig romanseryktene, og sistnevnte skrev at duoen var ute og spiste middag sammen ti dager etter at singelen ble lansert.

Ifølge nettstedene ble de to observert mens de var på middagsdate, og Belfast Telegraph skriver at Sam Asghari først delte et Instagram-bilde av ham og Britney fra en restaurant.

I etterkant har kjekkasen, som ifølge Cosmopolitan er en «fitness-modell», slettet bildet fra Instagram-kontoen sin.

Før han rakk å slette bildet, begynte imidlertid romanseryktene rundt ham og Britney å svirre. En av følgerne hans kommenterte også under bildet «dere to har dere garantert med hverandre. Lol», ifølge UsWeekly.

UsWeekly opplyser at Asghari ikke skrev noe under bildet av ham og Britney, utover å legge til emojis som forestilte sushi, ris og scampi.

Det er heller ikke kjent om bildet ble tatt mens han og Britney var ute på middag med hele «Slumber Party»-ensemblet. Foreløpig har ingen av de to kommentert bildet eller de påfølgende romanseryktene.