Popdivaen spiller fotball i høye hæler

Trang skinnkjole og skyhøye hæler var ingen hindring for Jennifer Lopez.

BEST UTEN BALL: Jennifer Lopez var ikke helt i sitt ess da hun prøvde å balansere en fotball på toppen av en penn.  Foto: All Over Press
BEST UTEN BALL: Jennifer Lopez var ikke helt i sitt ess da hun prøvde å balansere en fotball på toppen av en penn. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken!

SEHER.NO: Nylig dro Jennifer Lopez til Peru for å spille inn deler av et nytt talentprogram. Der fikk fans se en ny siden ved superstjernen som allerede har utmerket seg innen musikk, film og mote. 

I Peru sparket, driblet og trikset popstjernen med en fotball, mens hun fikk noen tips fra lokale spillere. 42-åringen var antrukket i en kort, trang skinnkjole og ti centimeter høye Christian Louboutin-sko, men lot ikke det glamorøse antrekket stoppe henne fra å leke seg på fotballbanen.

Lopez er for tiden i gang med innspillingen av talentprogrammet «¡Q'Viva!, The Chosen», som skal finne unge talenter i Latin-Amerika.

- Jeg ankom nettopp Peru og er spent på å finne store talenter til programmet, skrev stjernen på sin Twitter-side.

Før turen til Peru, kom tobarnsmoren fra ferie på Hawaii sammen med sin 24 år gamle kjæreste Casper Smart.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tilbake på sjekker'n  

Se Jennifer Lopez spille fotball her!


[obj:media:10445]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer