Pompeo får millionavtale

Ellen Pompeo lot produksjonsselskapet avgjøre lønnen hennes. Det lønte seg!

GOD LØNN: Ellen Pompeo er desidert den best betalte legen i Grey's Anatomy. Foto: TV 2
GOD LØNN: Ellen Pompeo er desidert den best betalte legen i Grey's Anatomy. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Nå får Pompeo (37), som spiller Meredith Grey i den prisbelønte serien "Grey's Anatomy", hele 1,2 millioner norske kroner per episode hun spiller inn - i tillegg til en fet bonus.


Også Chandra Wilson (37), Justin Chambers (36), T.R Knight (33) og James T. Pickens Jr (52) har fått nye avtaler. Disse avtalene innebærer at de vil tjene rundt 775 000 kroner per episode.


Men ikke alle TV-legene kan juble høyt ennå, Sandra Oh (35) , Patrick Dempsey (40), Katherine Heigl (27) og Isaiah Washington (43) er fortsatt i forhandlinger om eventuelle lønnsøkninger.


Heigl har tidligere uttrykt sin misnøye med den lønnen hun får, og at hun har nektet å skrive under på en ny kontrakt før hun får høyere lønn.


En anonym kilde har tidligere uttalt på vegne av TV-stjernen at hun er skuffet over at hun ikke blir verdsatt like høyt som de andre i serien.


Men ifølge eonline.com kommer Heigl uansett til å komme bedre ut av forhandlingene enn Isaiah Washingston.


Washington har lenge vært i bråk grunnet sine homseuttalelser mot kollega T.R. Knight, og det har lenge vært spekulert i om Washington, som spiller Dr.Burke, kommer til å bli sparket fra serien.


- For å være helt ærlig, er jeg ikke helt sikker på hva som foregår, har han tidligere uttalt...


 


 


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer