«Pølsa» innlagt på sykehus

- Hva som er galt, vet vi ikke, sier skistjernen.

PÅ SYKEHUS: Det var ingen ideell start på uka for Øystein Pettersen. Han er innlagt på sykehus. Foto: Werner Juvik, Se og Hør
PÅ SYKEHUS: Det var ingen ideell start på uka for Øystein Pettersen. Han er innlagt på sykehus. Foto: Werner Juvik, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skistjernen Øystein «Pølsa» Pettersen (32) kom natt til mandag med en alvorlig oppdatering på sin egen Instagram-side.

UVISS SITUASJON: Den tidligere OL-vinneren sier han ikke vet hva som feiler ham. Foto: Morten Eik, Se og Hør
UVISS SITUASJON: Den tidligere OL-vinneren sier han ikke vet hva som feiler ham. Foto: Morten Eik, Se og Hør Vis mer

Han er nemlig innlagt på sykehus.

«Avslutter uka med overnatting på Ahus, med lav puls og med en kropp som binder væske. Hva som er galt vet vi ikke ennå, men siden fredag har kroppen vært i ubalanse. Ligger an til en rolig start på kommende uke», skrev han.

Han utdyper det hele til NRK:

– Jeg ligger på Ahus og vet ikke hva som skjer. Kroppen binder vann, og jeg har bundet mye vann siden fredag. Jeg er i gode hender og trygg på at dette ordner seg, skriver han i en tekstmelding.

Saken fortsetter under bildet.


I sommer var det en mer hyggelig melding Pettersen la ut på Instagram. Da kom han med nyheten om at han hadde blitt tobarnsfar.

Pettersen har OL-gull i lagsprint fra OL i Vancouver i 2010. Da gikk han sammen med Petter Northug.

LES OGSÅ: - Og så var vi fire!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer