«Pølsa» blir pappa igjen

OL-mesteren Øysten Pettersen avslørte familieforøkelsen på direkten.

SNART PAPPA IGJEN: Skiløper Øystein «Pølsa» Pettersen avslørte at han blir tobarnsfar til sommeren, da han gjestet P4s Radiofrokost mandag morgen. Foto: IMAGO/ All Over Press
SNART PAPPA IGJEN: Skiløper Øystein «Pølsa» Pettersen avslørte at han blir tobarnsfar til sommeren, da han gjestet P4s Radiofrokost mandag morgen. Foto: IMAGO/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Søndag var Øystein Pettersen (32) i ilden i årets Holmenkollmarsj, med da han gjestet P4s Radiofrokost mandag morgen, var det noe annet han var mer kry over.

Langrennsløperen kunne nemlig avsløre at han skal bli pappa for annen gang.

- Jeg skal bli pappa igjen. Vi skal bli foreldre til sommeren. Så det blir moro, fortalte han til begeistret applaus fra programlederne.

«Pølsa», som fra før av har datteren Oda (snart 3) med kona Ellen Sandbakken, fortalte også at han allerede er «dobbeltbooket» den dagen han etter planen blir tobarnsfar.

- Eneste skåret i gleden er at jeg er forlover på datoen det er termin, så jeg får se der om jeg kjører dobbeltløp eller hvordan vi løser det, uttalte Pettersen videre.

Det var høsten 2011 at OL-vinneren annonserte at han skulle bli pappa for første gang.

- Vi gleder oss veldig til å bli foreldre. Det er spennende, men jeg vet ikke helt hva jeg går til, sa han til Her og Nå dengang.

LES OGSÅ: Hyllet rivalen da han tapte BAFTA-prisen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer