Mel B og Stephen Belafonte:

Politirazzia mot Mel Bs ektemann Stephen Belafonte

- Ble aldri lagt i håndjern.

RANSAKET: Stephen Belafontes hjem i Hollywood ble denne helgen ransaket av politiet. Nyheten kommer kort tid etter at det ble kjent at paret skal skilles. Foto: NTB Scanpix

RANSAKET: Stephen Belafontes hjem i Hollywood ble denne helgen ransaket av politiet. Nyheten kommer kort tid etter at det ble kjent at paret skal skilles. Foto: NTB Scanpix

Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Fredag ble Stephen Belafontes hjem i Hollywood ransaket av politiet i Los Angeles.

I en video, publisert av TMZ, kan man se at Belafonte blir kroppsvisitert på sin egen eiendom, før politiet tok seg inn i boligen, hvor de angivelig var på utkikk etter skytevåpen.

En talsperson for Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives (ATF), bekrefter overfor Belfast Telegraph at det var utstedt en ransakelsesordre i forbindelse med saken.

Talspersonen kunne imidlertid ikke gi ytterligere detaljer, da det er en «pågående etterforskning».

Belafonte ble ikke tatt med til stasjonen i etterkant av ransakelsen, og skal ha fortalt en fotograf på stedet at han «ikke hadde noen anelse om hvorfor politiet plutselig befant seg på eiendommen».

- Jeg ble aldri lagt i håndjern, og de stilte meg bare noen få spørsmål. Jeg har ingen idé om hva som foregår. Kanskje det var en spøk.

Skal skilles

Nyheten kommer bare kort tid etter at det forrige uke ble kjent at Melanie Brown (41), bedre kjent som Mel B, og Belafonte skal skilles.

Standardfrasen «uforenlige forskjeller» ble gitt som den offisielle årsaken til bruddet, men tidligere denne uken hevdet Belafontes bror, Jeremiah Stansbury, at grunnen skal være en helt annen.

Ifølge Standsbury skal paret ha hatt et åpent forhold, og det er dette som til syvende og sist skal ha ødelagt ekteskapet.

- Alle har personlige problemer. Vi er alle mennesker og ingen er perfekte. Jeg prøver ikke å kaste skygge over Stephen, men de hadde et veldig morsomt, løst og åpent forhold.

- Dette er ikke en nyhet som kommer fra meg. Det har blitt publisert før. De likte å be over en stripper og ha det litt gøy sammen. Slike ting som det, fortalte Jeremiah på radioprogrammet «Kyle And Jackie O Show» tirsdag, ifølge Contactmusic.com.

- Lite verdsatt

Belafontes bror mener parets valg om å invitere andre mennesker inn på soverommet førte til sjalusi.

- Jeg sier bare min mening her. Du er ikke er en veldig moden person hvis du gjør hva enn du føler for. Da vil noen til slutt føle seg lite verdsatt, fortsatte han.

Videre tror Jeremiah at forholdet havarerte fordi Stephen ikke forsto at den tidligere «Spice Girl»-stjernen var ulykkelig i ekteskapet.

- Han er ingen ond person, men han kan være litt røff i kantene og han la sannsynligvis ikke merke til at Melanie ikke var fornøyd.

Mel B og Stephen har datteren Madison (5) sammen. I tillegg har sangfuglen døtrene Phoenix (18) og Angel (9) fra to tidligere forhold, mens Stephen har datteren Giselle Belafonte (12) fra sitt første ekteskap.

Brown og Belafonte giftet seg i Las Vegas i 2007, etter å ha vært kjærester i knappe fem måneder. I 2014 tok paret ut separasjon, etter syv år sammen.

Senere samme år fant de imidlertid kjærligheten på ny.

LES OGSÅ: - Brudd for Kris Jenner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer