Politirazzia i Biebers hus

Popstjernens eggkasting lagde skader for 120.000 kr. Nå risikerer han fengsel.

BRÅKMAKER: Justin Bieber har de siste årene vært innblandet i en rekke skandaler. Nå kan det få alvorlige konsekvenser. Foto: FameFlynet
BRÅKMAKER: Justin Bieber har de siste årene vært innblandet i en rekke skandaler. Nå kan det få alvorlige konsekvenser. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Forrige uke skal Justin Bieber (19) ha pepret naboens hus med egg etter en lang pågående krangel mellom de to.

Skadene på huset skal i etterkant ha blitt på hele 120.000 kroner, og tirsdag fikk politiet en ransakelsesorden til å gjennomføre en razzia i popstjernens luksuriøse villa for å se om de kunne finne bevis som knyttet ham til hendelsen, melder TMZ.com.

Elleve politibiler rykket ut for å gjennomsøke Biebers hus, mens han selv ble holdt under oppsyn i garasjen.

Politiet var spesielt på jakt etter videomateriale fra sikkerhetskameraene som kan kaste lys over 19-åringens eggkasting, sier kilder til nettstedet.

Torsdag forrige uke hørte «Baby»-sangerens nabo en bankende lyd mot huset hans, og da han gikk ut på balkongen i andre etasje så han Justin på bakkeplan som kastet egg på inngangsdøren hans.

Da naboen spurte hva i alle dager som foregikk, skal Bieber ha siktet på ham og ropt:

- Fuck you, her kommer det faktisk enda et.

Bieber anklages for å ha kastet over 20 egg på huset til naboen i Calabasas i Los Angeles, og risikerer fengselstraff hvis han blir funnet skyldig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer