BRÅKMAKER: Justin Bieber har de siste årene vært innblandet i en rekke skandaler. Nå kan det få alvorlige konsekvenser. Foto: FameFlynet
BRÅKMAKER: Justin Bieber har de siste årene vært innblandet i en rekke skandaler. Nå kan det få alvorlige konsekvenser. Foto: FameFlynetVis mer

Politirazzia i Biebers hus

Popstjernens eggkasting lagde skader for 120.000 kr. Nå risikerer han fengsel.

SEOGHØR.NO: Forrige uke skal Justin Bieber (19) ha pepret naboens hus med egg etter en lang pågående krangel mellom de to.

Skadene på huset skal i etterkant ha blitt på hele 120.000 kroner, og tirsdag fikk politiet en ransakelsesorden til å gjennomføre en razzia i popstjernens luksuriøse villa for å se om de kunne finne bevis som knyttet ham til hendelsen, melder TMZ.com.

Elleve politibiler rykket ut for å gjennomsøke Biebers hus, mens han selv ble holdt under oppsyn i garasjen.

Politiet var spesielt på jakt etter videomateriale fra sikkerhetskameraene som kan kaste lys over 19-åringens eggkasting, sier kilder til nettstedet.

Torsdag forrige uke hørte «Baby»-sangerens nabo en bankende lyd mot huset hans, og da han gikk ut på balkongen i andre etasje så han Justin på bakkeplan som kastet egg på inngangsdøren hans.

Da naboen spurte hva i alle dager som foregikk, skal Bieber ha siktet på ham og ropt:

- Fuck you, her kommer det faktisk enda et.

Bieber anklages for å ha kastet over 20 egg på huset til naboen i Calabasas i Los Angeles, og risikerer fengselstraff hvis han blir funnet skyldig.

LES OGSÅ: Er Bieber og Gomez sammen igjen?