Politikvinne fikk dødsangst under TV-innspilling

- Jeg var så umenneskelig sliten, sier «71 grader nord»-deltager Lina Odden.

VAR REDD: - Da jeg gikk på eggen, tenkte jeg at «tryner jeg her, så dør jeg». Det er selvfølgelig irrasjonelt, for vi er i de tryggeste hender, sier Lina Odden, som her er avbildet sammen med Håvard Berg Fossum. Foto: TVNorge
VAR REDD: - Da jeg gikk på eggen, tenkte jeg at «tryner jeg her, så dør jeg». Det er selvfølgelig irrasjonelt, for vi er i de tryggeste hender, sier Lina Odden, som her er avbildet sammen med Håvard Berg Fossum. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Til vanlig er Lina Odden en tøff politidame, men da hun skulle forsere Romsdalseggen fikk «71 grader nord»-deltageren dødsangst.

- Jeg har jo høydeskrekk. Men egentlig er den ikke så ekstrem. Grunnen til at jeg knakk helt sammen, er fordi jeg var så umenneskelig sliten. Vi sover lite, bærer tungt og spiser uregelmessig. Derfor ble nok høydeskrekken betraktelig forverret, forteller Lina Odden til Her og Nå.

Den vanligvis svært så tøffe politikvinnen legger ikke skjul på at deler av den strabasiøse ferden mot Nordkapp var vanskelig å takle.

- Da jeg gikk på eggen, tenkte jeg at «tryner jeg her, så dør jeg». Det er selvfølgelig irrasjonelt, for vi er i de tryggeste hender, men det var derfor jeg brøt sammen på TV, sier hun til ukebladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Visste ikke hva som skulle skje  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer