Politiinspektøren hyller Snåsamannen

- Han har evner, og ingen skal få overbevise meg om noe annet, sier Hanne Kristin Rohde.

HJALP SØNNEN: Rohdes sønn ble frisk etter et besøk hos Snåsamannen. Foto: Scanpix
HJALP SØNNEN: Rohdes sønn ble frisk etter et besøk hos Snåsamannen. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Da den høyprofilerte politiinspektørens ni år gamle sønn ble syk, tok Hanne Kristin Rohde kontakt med Snåsamannen. Nå forteller hun sin historie.

Politiinspektørens sønn slet med sterke smerter i magen, og allerede etter ett møte med Snåsamannen Joralf Gjerstad, begynte smertene å gi seg.

- Vi var hos ham i en halvtime. Jeg sa ikke noe. Han visste ingenting om oss. Likevel dro han ut ekstrakter fra vår hverdag. Personlige opplysninger som han umulig hadde en forutsetning for å kunne si noe om, sier Rohde til VG.

Gjerstad skal ha tatt rett på stedet der Rohdes sønn hadde smerter uten å bli fortalt hvor på forhånd.

- Behandlingen gjorde et uutslettelig inntrykk på meg. Han er en interessant person. For meg er det revnende likegyldig om folk tror på denne historien eller ikke. Hans behandling ga resultater. Han har evner, og ingen skal få overbevise meg om noe annet.


Snåsamannen bekrefter selv historien overfor avisen.

- Jeg husker politiinspektøren og sønnen godt. Han hadde sterke magesmerter. Jeg gjorde som jeg har gjort med tusenvis av andre mennesker opp gjennom årene. Det kan ikke forklares, men han ble frisk, sier han til VG.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Fikk nytt liv av Snåsamannen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer