Tori Spelling og Dean McDermott:

Politiet tilkalt til skandaleparet tre ganger på én uke

Politiet måtte føre familien ut av en restaurant.

TURBULENT: Det er stadig vekk drama rundt stjerneparet Dean McDermott og Tori Spelling. Foto: NTB scanpix
TURBULENT: Det er stadig vekk drama rundt stjerneparet Dean McDermott og Tori Spelling. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Dramaet rundt den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen Tori Spelling (44) og ektemannen Dean McDermott (51) vil ingen ende ta.

Kun en uke etter at politiet ble tilkalt til familiens hjem i Los Angeles, etter at Tori angivelig skal ha hatt et nervøst sammenbrudd, meldes det om flere hendelser.

Nettstedet TMZ har delt en video som er filmet utenfor et legekontor i Thousand Oaks i California, der tre politibetjenter ankommer stedet.

Dean står utenfor kontoret med parets ett år gamle sønn, Beau, mens Tori er inne i bygningen.

TMZ skal ha fått bekreftet at det var Dean som selv ringte politiet, etter at kona skal ha dratt hjemmefra med minst en av deres fem barn.

De skal imidlertid ha forlatt stedet etter å ha snakket med Tori.

Kun dager etter hendelsen utenfor legekontoret, hadde paret nok et møte med lovens lange arm.

Daily Mail har publisert bilder av at familien på syv som blir ført ut av restautanten Black Dear Diner i Tarzana, California, av flere politibetjenter.

Familien ble fraktet ut bakveien og ble plassert i en stor bil. Årsaken til de to hendelsene er foreløpig ikke kjent.

Saken fortsetter nedenfor.

BLE TILKALT: Dean snakket med politiet etter at de ble tilkalt til familiens hjem forrige uke. Foto: NTB scanpix
BLE TILKALT: Dean snakket med politiet etter at de ble tilkalt til familiens hjem forrige uke. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Oppført seg truende

Det var i starten av mars at nødetaten mottok et anrop fra Tori og Deans hjem i Los Angeles. Kilder fortalte at Tori virket aggresiv, og at det ut ifra oppførselen hennes, virket som hun hadde et nervøst sammenbrudd.

Ifølge TMZ skal skuespilleren ha oppført seg så truende at noen i huset valgte å ringe politiet.

Kilder uttalte senere at Tori selv skal ha ringt politiet fordi hun trodde at det var innbrudd i hjemmet hennes. Det skal imidlertid bare ha vært ektemannen Dean som kom hjem.

Paret er foreldre til Liam (10), Stella (9), Hattie (6), Finn (5) den vesle gutten Beau, som ble født tidligere i 2017. I tillegg har Dean sønnen Jack (20) fra et tidligere ekteskap.

Saken fortsetter nedenfor.

Fra premieren til Lego Ninjago i 2017. Video: Splash News Vis mer

Turbulent forhold

Det er ikke en hemmelighet at ektemannen Dean har slitt med rus- og alkoholproblemer, og i sommer skal han igjen ha falt tilbake i gamle spor.

- De siste månedene har vært veldig tøffe for dem. Tori hadde ikke råd til at han skulle falle tilbake i gamle spor. Dean var enig, og han skal gå på møter igjen. Han har nær kontakt med sine venner i Anonyme Alkoholikere, sa kilden til nettstedet, og la til:

- Dean fokuserer på å bli frisk igjen, men han gikk igjennom en periode der han ikke prioriterte å holde seg frisk, og det gikk definitivt ut over ekteskapet, sa en kilde til nettstedet.

Ifølge nettstedet Radar Online skylder ekteparet i tillegg de amerikanske myndighetene rundt 8,7 millioner norske kroner. ​

Frykter fengsel

Radar Onlines kilde hevder Toris venner frykter at hennes gjeldsproblemer kan føre til at hun blir dømt til å sone i fengsel.

- Tori har allerede brukt penger på å innrede det nye barnerommet. Men hvis hun ikke er forsiktig, risikerer hun å måtte bo i en sparsomt møblert fengselscelle, har kilden uttalt.

Etter at Dean var utro mot Tori under en reise i 2013, har forholdet nærmet seg slutten ved flere anledninger. Paret benyttet seg av terapi siden utroskapen ble kjent.

I et intervju med People i april kom det frem at det turbulente forholdet hadde fått en ny gnist etter fødselen til Beau.

Saken fortsetter nedenfor.

STOR FAMILIE: Ekteparet sammen med alle sine fem barn i slutten av oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix
STOR FAMILIE: Ekteparet sammen med alle sine fem barn i slutten av oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi har jobbet med alt. Forholdet slik vi kjenner det, døde. Vi måtte gravlegge det og begynne på nytt. Det tok tid å bygge om ekteskapet på nytt. Og nå, som vi har en ny baby, gir det mening, sa Tori til People. ​​

I romjula begynte ryktene å svirre om at Tori og Dean venter sitt sjette barn sammen. Det hevdet en kilde nær paret overfor Radaronline.

- Hun har kun vært gravid noen uker, sa kilden.

Tori og Dean har foreløpig ikke kommentert påstandene.

LES OGSÅ: ​- Redd for at noe skulle gå galt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer