<strong>TØFT:</strong> Det har ikke vært en lett tid for fembarnsmor Tori Spelling, som sliter med økonomiske problemer og en ektemann som har vært utro og er alkoholiker. Foto: NTB Scanpix
TØFT: Det har ikke vært en lett tid for fembarnsmor Tori Spelling, som sliter med økonomiske problemer og en ektemann som har vært utro og er alkoholiker. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tori Spelling:

Politiet tilkalt etter nervøst sammenbrudd

Nødetaten mottok et anrop fra Tori Spellings hjem torsdag morgen.

Publisert

(Se og Hør): Politiet skal angivelig ha blitt tilkalt til fembarnsmoren Tori Spellings (44) hjem i Los Angeles, torsdag morgen.

Det er TMZ som melder om episoden, der den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen skal ha oppført seg så truende at politiet ble tilkalt.

Det var klokken syv torsdag morgenen at nødetaten mottok et anrop fra 44-åringens hus i Los Angeles. Ifølge nettstedets kilde lød det til at Tori hadde vært svært aggressiv, og at oppførselen hennes beskrives som noe som kan tyde på et nervøst sammenbrudd.

Ifølge rapporten meldes det om at det ikke fantes våpen i huset, men at skuespilleren skal ha oppført seg så truende at noen i huset har ringt politiet.

Paret er foreldre til Liam (10), Stella (9), Hattie (6), Finn (5) den vesle gutten Beau, som ble født tidligere i 2017. I tillegg har Dean sønnen Jack (20) fra et tidligere ekteskap.

<strong>STOR FAMILIE:</strong> Med alle sine fem barn. Her er hele familien fotografert sammen i slutten av oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix
STOR FAMILIE: Med alle sine fem barn. Her er hele familien fotografert sammen i slutten av oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge en kilde TMZ har vært i kontakt med skal Tori selv ha ringt politiet onsdag kveld fordi hun trodde at noen brøt seg inn i huset. Det viste seg å være hennes ektemann Dean McDermott (51), som kom hjem.

For øyeblikket er det ikke kommet noe mer informasjon om hendelsen, og politiet er fremdeles hjemme hos skuespilleren.

Store økonomiske problemer

Det har lenge vært kjent at skuespilleren og hennes ektemann sliter med store økonomiske problemer, tross i at hun er datter av den avdøde mega-suksessfulle TV-produsenten Aaron Spelling.

Aaron medvirket til over 200 produksjoner og bygget opp en enorm formue, men da han døde fikk Tori kun 5,6 millioner kroner i arv. Totalt etterlot mogulen seg hele 3,5 milliarder kroner.

Etter farens død i 2006 har Toris mor fjernet henne fra testamentet sitt, og gjort henne arveløs.

Som om ikke det var nok, ble Tori og ektemannen dømt til å betale rundt 1,8 millioner kroner i bot da de ikke møtte opp til rettssaken om et ubetalt lån, med City National Bank tidligere i fjor.

Skylder enorme summer

Banken hevdet at paret skyldte om lag 3,5 millioner norske kroner. Det kom frem i dokumentene i mai at de kun hadde klart å tilbakebetale rundt halvparten av beløpet. ​

Tori skal også skylde over 338 000 kroner til kredittkortselskapet American Express.

I februar fikk familieøkonomien et nytt skudd for baugen ifølge nettsiden Radaronline, fordi Dean måttet tilbakebetale ekskonen Mary Jo Eustace rundt 400 000 kroner i barnebidrag etter bestemmelse fra retten.

Det er en kjent sak at ektemannen Dean har slitt med rus- og alkoholproblemer, og i sommer skal han igjen ha falt tilbake i gamle spor.

- De siste månedene har vært veldig tøffe for dem. Tori hadde ikke råd til at han skulle falle tilbake i gamle spor. Dean var enig, og han skal gå på møter igjen. Han har nær kontakt med sine venner i Anonyme Alkoholikere, sa kilden til nettstedet, og la til:

- Dean fokuserer på å bli frisk igjen, men han gikk igjennom en periode der han ikke prioriterte å holde seg frisk, og det gikk definitivt ut over ekteskapet, sa en kilde til nettstedet.

Ifølge Radar Online skylder stjerneparet i tillegg de amerikanske myndighetene rundt 8,7 millioner norske kroner.

Frykter fengsel

Nettstedets kilde hevder Toris venner frykter at hennes gjeldsproblemer kan føre til at hun blir dømt til å sone i fengsel.

- Tori har allerede brukt penger på å innrede det nye barnerommet. Men hvis hun ikke er forsiktig, risikerer hun å måtte bo i en sparsomt møblert fengselscelle!

Etter at Dean var utro mot Tori under en reise i 2013, har forholdet nærmet seg slutten ved flere anledninger. Paret benyttet seg av terapi siden utroskapen ble kjent.

I et eksklusivt intervju med People kom det i april frem at det trøblete forholdet hadde fått en ny gnist etter fødselen til Beau.

- Vi har jobbet med alt. Forholdet slik vi kjenner det, døde. Vi måtte gravlegge det og begynne på nytt. Det tok tid å bygge om ekteskapet på nytt. Og nå, som vi har en ny baby, gir det mening, sa Tori til People. ​​

​Les også: - Tori Spelling venter sitt sjette barn​

Fra premieren til Lego Ninjago i 2017. Video: Splash News Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer