SØKTE OM SKILSMISSE: Shannon Price søkte i april om skilsmisse fra barnestjernen Gary Coleman, etter at han blant annet skal ha kastet en gjenstand i hånden på henne.
SØKTE OM SKILSMISSE: Shannon Price søkte i april om skilsmisse fra barnestjernen Gary Coleman, etter at han blant annet skal ha kastet en gjenstand i hånden på henne.Vis mer

Politiet tilkalt 21 ganger

TV-stjernen sloss med både fans og kone.

SEHER.NO: Den tidligere barnestjernen Gary Coleman flyttet i 2005 til det landlige området Provo, Utah for å slippe unna de amerikanske tabloidavisene. Men en selv ikke på landet klarer "Different Strokes"-skuespilleren å unngå bråk...

Ifølge avisen Boston Herald, har nemlig 40-åringen vært i trøbbel med politiet hele 21 ganger de siste tre årene!

Blant annet skal politiet ha rykket ut i 2007 til TV-stjernens bolig, etter at Coleman hevdet å ha tatt en overdose av piller og "bare ville dø".

Coleman selv har ikke kommentert det påståtte selvmordsforsøket eller noen av de andre politiutrykningene.

Men ifølge Utah-politiets rapporter er det som regel hans hissige lynne,  som har fått ham i trøbbel med lovens lange arm.

Coleman skal blant annet flere ganger har kranglet høylytt med sin 18 år yngre kone Shannon Price.

I juli 2007 skal Coleman ifølge Boston Herald ha skjelt ut Price på det kraftigste på en parkeringsplass, mens han tre måneder senere ble anklaget for å ha kastet en gjenstand på kona, som ga henne sår på hånden.

Saken ble imidlertid henlagt på grunn av manglende bevis.

Kanskje var det dette - i tillegg til at kona mente Gary var for opptatt av TV-spillene sine - som førte til at hun i april ba om skilsmisse.

Den foreløpig siste politiepisoden oppstod imidlertid i september, etter at Coleman angrep en fan som tok bilde av ham utenfor en bowlinghall. Etter å ha snakket med politiet, erklærte han seg 2. desember skyldig i å ha forstyrret ro og orden.


Nå spør fansen seg om Gary klarer å holde seg unna i politiet i framtiden...

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Skandaleåret fra A til Å!