Samantha Markle:

Politiet tar grep mot Meghans søster

- En som Samantha utgjør en risiko.

FÅTT NOK: Nå skal angivelig politiet i London sørge for at Meghan Markle og resten av den britiske kongefamilien får fred fra Samantha Markle. Foto: NTB Scanpix
FÅTT NOK: Nå skal angivelig politiet i London sørge for at Meghan Markle og resten av den britiske kongefamilien får fred fra Samantha Markle. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Halvsøsteren til Meghan Markle (37) havner stadig på tabloidforsidene med sine sjokkerende utspill, og er regelrett blitt en hodepine for det britiske kongehuset.

I slutten av oktober ble Samantha (54) - som har endret etternavn fra Grant til Markle - blant annet nektet adgang til Meghans slott. 54-åringen hadde reist fra USA for å besøke søsteren, der målet var å skvære opp.

Turen gikk derimot ikke som planlagt. Da Samantha troppet opp ved Kensington Palace, hvor Meghan bor, slapp ikke de kongelige sikkerhetsvaktene henne innenfor sperringene.

Saken fortsetter under:

Samantha måtte dermed snu i døra, og svarte kort tid etter med å gå til angrep mot Meghan - nok en gang. Ifølge People er situasjonen med Samantha nå så kritisk at politiet har sett seg nødt til å ta grep.

- Forårsaker bekymring

Nettstedet skriver at 54-åringen angivelig er blitt registrert i det såkalte «Fixated Threat Assessment Centre». Det har som formål å vurdere og håndtere risikoen fra individer som trakasserer, forfølger eller truer offentlige profiler.

- En som Samantha utgjør en risiko fremfor å være en trussel. Hun begår ikke kriminelle handlinger, men hun forårsaker bekymring for kongefamilien, sier en kilde i Scotland Yard til People.

FORVIST: Det er blitt spesielt tydelig at Meghan Markle og resten av det britiske kongehuset har fått nok av Samantha Markle. Sistnevnte skriver også på en bok om hertuginnen, som er ventet å slå ned som en bombe i Storbritannia. Foto: NTB Scanpix
FORVIST: Det er blitt spesielt tydelig at Meghan Markle og resten av det britiske kongehuset har fått nok av Samantha Markle. Sistnevnte skriver også på en bok om hertuginnen, som er ventet å slå ned som en bombe i Storbritannia. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Politiet i London skal dermed sørge for at Samantha ikke kommer i nærheten av verken Meghan eller andre medlemmer av kongehuset.

- Samantha er kapabel til å lage en stor scene, og å skape overskrifter grunnet sine handlinger. Det har hun jo allerede gjort, fortsetter kilden.

KONFLIKT: Prins Harrys fremtidige kone, Meghan Markle, har vært i konflikt med søsteren sin i flere år. Nå sier søsteren Samantha at hun elsker Meghan, og håper å bli invitert i bryllupet hennes. Video: Expressen Vis mer

Blitt en verkebyll

Det er ikke bare Meghan som har fått kjenne kraftsalvene fra Samantha. Sistnevnte har også rast mot sin svoger, prins Harry (34). I forbindelse med bryllupet kom de nedsettende uttalelsene hyppigere og var gjerne styggere enn tidligere, men Meghan har aldri tatt til motmæle.

Da den tidligere skuespiller og «Suits»-stjernen giftet seg med prins Harry i et storslagent bryllup i mai, var familien hennes bare representert ved én person - hennes mor Doria Ragland (62).

Saken fortsetter under:

INGEN LYD: Bildene fra før det første intervjuet med Prins Harry og Meghan Markle har ingen lyd, men likevel viser de tydelig kjemien de to imellom. Video: CNN. Vis mer Vis mer

Det er imidlertid ikke bare Samantha som er blitt en verkebyll for de britiske kongelige. Også Meghans far, Thomas (74), har lettet på sløret til pressen gjentatte ganger.

Hertuginnens far var, i motsetning til flere andre familiemedlemmer, lenge forsiktig med å kritisere datterens nye tilværelse, og i dagene etter bryllupet gikk han blant annet ut og ba slektningene «holde kjeft».

I slutten av juni fikk derimot pipa en annen lyd, da 74-åringen i et intervju med TMZ ga uttrykk for at han følte seg «glemt» av datteren og hennes nye familie.

- Frosset ut

Den gang kunne Markle fortelle at han ikke hadde snakket med verken Meghan eller noen andre i den britiske kongefamilien etter at han stilte opp til intervjuet med «Good Morning Britain».

Forrige måned hadde han fremdeles ikke oppnådd kontakt med datteren. I et intervju med Daily Mail sa han at han føler han er blitt «frosset ut», og at det er som om hertugparet har «satt opp en vegg av taushet».

Samtidig mente Markle at han er et offer for usanne påstander, og at Meghan og Harrys taushet fører til at stadig flere løgner blir skrevet om ham.

LES OGSÅ: - Det er en kamp om en ung manns liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer