Politiet stormet Heidi og Spencers hus

Rettet pistoler mot stjernene.

STORMET HUSET: Politi stormet huset der Heidi Montag og Spencer Pratt bodde. De trodde noen var holdt fanget i huset. Foto: Stella Pictures
STORMET HUSET: Politi stormet huset der Heidi Montag og Spencer Pratt bodde. De trodde noen var holdt fanget i huset. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Politifolk rettet pistolene sine mot reality-paret Heidi Montag (24) og Spencer Pratt (27), og var kun millimetere fra å skyte under en skremmende hendelse i parets tidligere bolig. Det skriver nettstedet RadarOnline.com.

Det hele ble fanget opp av videokameraer, og episoden fant sted i januar i år.

At politiet dukket opp hjemme hos kjendisparet, skal bero på en stor misforståelse. Det var nemlig en nabo som fikk mistanke om kidnapping, da Montag ble sett fulgt ut av en bil med et skjerf surret rundt hodet.

Montag hadde denne dagen vært gjennom ti forskjellige skjønnhetsoperasjoner, noe som var grunnen til at hun hadde dekket seg til.

Nødtelefonen ble ringt, og politiet rykket ut med både biler og helikopter.

- De trodde at vi holdt noen fanget. Politiet hadde fått en telefon om at en bil hadde stoppet opp, og sikkerhetsvakter gikk ut og tok en kvinne med en pose over hodet inn i huset, forteller Spencer til nettstedet.

Deretter ble Spencer beordret ned på sine knær, mens Heidi satt på sofaen med hendene sine bak hodet.

- Heidi hadde akkurat vært gjennom operasjonene, og var veldig redd. Hun gråt. Vi visste ikke hvem som hadde ringt politiet eller hvorfor vi ble anklaget for kidnapping.

Paret ble lagt i håndjern mens politiet gjennomsøkte huset uten resultater. Deretter ble Spencer og Heidi løslatt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skilte seg for å få oppslag