MISTET BROREN: Mark Ruffalo (t.v) sammen med broren Scott, som ble funnet skutt i sitt eget hjem i begynnelsen av desember. Foto: All Over Press
MISTET BROREN: Mark Ruffalo (t.v) sammen med broren Scott, som ble funnet skutt i sitt eget hjem i begynnelsen av desember. Foto: All Over PressVis mer

Politiet: Scott Ruffalo ble drept

Selvdrap-teorien slår sprekker - hvem skjøt Hollywood-stjernens bror?

SEHER.NO: I begynnelsen av desember ble lillebroren til skuespiller Mark Ruffalo (41), Scott (39), funnet skutt i sitt eget hjem i Beverly Hills.

Han døde på sykehuset en uke senere.

Samme dag som Scott ble funnet, meldte Shaha Mishaal Adham seg til politiet etter at myndighetene etterlyste henne og omtalte henne som "en person av interesse".

Tre dager senere ble hun løslatt.

Adham insisterte på at hun bare var hjemme hos Ruffalo for å hente bilnøklene sine da han kom til skyte seg selv under en runde russisk rullet.

Onsdag meldte politiets talsmann Craig Harvey at etterforskningen tilsier at Scott ble drept, men at de foreløpig ikke har funnet et motiv for drapet.

- Jeg har ikke blitt informert av politiet om at klienten min igjen er mistenkt, sier Adhams advokat Ronald Richards til TMZ.com.

Også to andre personer, Kristian Muradaz og Brian B. Scofield, skal ha blitt arrestert og deretter blitt løslatt.

Nå gjenstår det å se hvem som sto bak de dødelige skuddene.

Har du et tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no!

LES OGSÅ: Ungkaren-vinner arrestert