Marilyn Manson:

Politiet rykket ut

Politiet skal ha blitt oppringt av en bekymret person.

POLITIBESØK: Etter en bekymringsmelding rykket politiet ut til Marilyn Mansons hjem. Foto: Jim Smeal / REX / NTB
POLITIBESØK: Etter en bekymringsmelding rykket politiet ut til Marilyn Mansons hjem. Foto: Jim Smeal / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oppmerksomheten har vært rettet mot rocker Marilyn Manson (52) den siste tiden, etter at eksen Evan Rachel Wood (33) gikk offentlig ut og beskyldte sin tidligere forlovede for å ha misbrukt henne.

Natt til torsdag publiserte TMZ bilder av flere politifolk utenfor rockerens hjem i Hollywood Hills, California, og et politihelikopter skal også ha sirklet over stedet.

Videre kommer det frem at politikilder opplyser til nettstedet at en nær person av Manson kontaktet dem etter å ha vært bekymret for rockeren. Han skal ikke ha gitt livstegn fra seg på flere timer.

Etter at politiet i lengre tid hadde forsøkt å få stjernen ut av sitt eget hjem uten å lykkes, opplyste en representant for Manson at 52-åringen har det bra, men at han ikke ønsker å komme ut.

Sparket

Tirsdag blir det kjent at rockeren hadde fått sparken etter anklagene som er kommet mot ham. Allerede mandag fikk han sparken fra plateselskapet, og den påfølgende dagen skrev Deadline at musikeren også kuttes fra Starz-serien «American Gods».

Manson ble også droppet fra «Creepshow» på AMCs Shudder. Stjernens planlagte rolle i sistnevnte serie vil bli erstattet.

Miley Cyrus, Paris Hilton, Lady Gaga, Marilyn Manson, Fergie & Josh Duhamel, Julianne Hough, Kelly Osbourne, Bethenny Frankel, Martha Stewart og Sandra Bullock hadde kledd seg ut i skumle antrekk i anledning Halloween. Video: Splash News / All Over Press Vis mer

Marilyn Manson, hvis egentlige navn er Brian Warner, var kjæreste med Wood i tre år. Duoen rakk også å forlove seg før de gikk hver til sitt i 2010.

EKSKONA: Dita Von Teese og Marilyn Manson sammen på en motefest i Los Angeles i 2005. Foto: Jim Smeal/ BEI/ REX/ NTB
EKSKONA: Dita Von Teese og Marilyn Manson sammen på en motefest i Los Angeles i 2005. Foto: Jim Smeal/ BEI/ REX/ NTB Vis mer

Ekskona uttaler seg

Elleve år senere står hun altså fram i et Instagram-innlegg og beskylder ham for å ha misbrukt henne. På Instagram har Manson i ettertid slått tilbake mot anklagene.

Nå får han også delvis støtte av ekskona Dita Von Teese (48), som ikke kjenner seg igjen i Woods anklager.

Von Teese og Manson var gift i ett år fra 2005 til 2006, og natt til torsdag valgte hun å bryte tausheten om anklagene mot eksmannen. Hun skriver blant annet at påstandene som har kommet om ham, ikke matcher hennes opplevelse av Manson gjennom de syv årene de var sammen.

Hun skriver derimot at hun forlot ham på grunn av utroskap og narkotikamisbruk. Samtidig oppfordrer ekskona alle som er blitt utsatt for mishandling og overgrep til å ta nødvendige grep for å helbredes.

Avslutningsvis påpeker Von Teese at dette er hennes eneste uttalelse i forbindelse med Manson-saken.

LES OGSÅ: - Støtter eksmannen etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer