HARDT LIV: Gazza hadde nok mer å skrive om i sin biografi enn de fleste.
HARDT LIV: Gazza hadde nok mer å skrive om i sin biografi enn de fleste. Vis mer

Politiet reddet Gazza's liv

Den falmede fotballstjernen prøvde å drukne seg da politiet kom.

SEHER.NO: På 90-tallet var han blant Englands største stjerner på fotballbanen. 10 år senere er Paul Gascoigne (40) blitt en fare for seg selv. I helgen sjekket han inn på Millienium Hotel i London, angivelig svært beruset og med en halvfull flaske med gin i hånden.

- Han var ekstremt høylydt og sjanglete, og ingenting av det han sa ga noen mening, forteller et øyenvitne til den britiske avisen The Sun.

Vel fremme i hotellrommet ringte Gazza rett til room-service for å bestille mer alkohol, men ble nektet servering. Kort tid etterpå ringte han igjen, denne gang for å bestille biff. Men få minutter senere ringte han en tredje gang for å avbestille biffen.

- Bare ta med kniven, skal han ha sagt.

En bekymret hotellstab valgte å ringe politiet. Da lovens lange arm ankom lå Gazza i badekaret, som var fylt opp til randen, og skal ha hevdet at han ville drukne seg.

Politiet måtte da dra ham opp av badekaret, og han ble fraktet til sykehus mens han hylgråt, ifølge det samme vitnet.
Dette er bare siste hendelse på en lang liste over Gazza-skandaler, som etter hvert tegnet et bilde av en tragedie. Han har kjempet med rusproblemer og depresjoner i en årrekke, og hatt flere opphold på rehabiliteringsklinikker.

Men i februar i år ble han første gang tvangsinnlagt på grunnlagt av sin mentale helse.

Da hadde han blant annet tatt strupetak på en hotellansatt, gått rundt med leke-papagøyer under armen i flere uker og  utløst brannalarmen i tillegg til mye annet.

Tidligere har han også flydd på og drapstruet Leo Ihenaco fordi han kysset Gazzas datter i en realityserie.