SLAGSMÅL: Paris Hilton og kjæresten Doug Reinhardt havnet i litt av et slagsmål natt til onsdag - det utviklet seg så kraftig at politiet måtte innkalles! Foto: Stella
SLAGSMÅL: Paris Hilton og kjæresten Doug Reinhardt havnet i litt av et slagsmål natt til onsdag - det utviklet seg så kraftig at politiet måtte innkalles! Foto: StellaVis mer

- Politiet måtte tilkalles

Paris Hilton og kjæresten skrek og skubbet hverandre.

SEHER.NO: Det går ikke alltid stille for seg når man er kjæreste med Paris Hilton (28). Nå har hotellarvingens kjæreste Doug Reinhardt (24) nok en gang måttet innse av livet med Paris er fylt med drama.

Ifølge kjendisbloggeren Perez Hilton endte Paris og Doug nemlig i litt av et slagsmål natt til onsdag - og det utviklet seg så kraftig at politiet måtte innkalles!

Et øyenvitne forteller hvordan Paris sto i innkjørselen og skrek "Du må ikke dra!" til Doug, som var på vei inn i bilen sin. Da Doug gikk ut av bilen igjen, begynte de to ifølge kilden å skubbe hverandre. Politiet ble så tilkalt for å roe ned situasjonen.

Paris Hilton har tidligere uttalt at Doug Reinhardt - kjent fra realityserien "The Hills" er mannen i hennes liv, og at det er ham hun vil gifte seg med.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: - Flyktet fra ekskjæresten