- Politiet måtte legge seg langflate

Politiet tok fra skuespiller Toralv Maurstad lappen ved en feiltagelse.

FIKK LApPEN TILBAKE: Politiet måtte legge seg langflate overfor skuespiller Toralv Maurstad etter at lappen ble inndratt på feil grunnlag. Foto: Adéle C. Blystad/Seoghør.no
FIKK LApPEN TILBAKE: Politiet måtte legge seg langflate overfor skuespiller Toralv Maurstad etter at lappen ble inndratt på feil grunnlag. Foto: Adéle C. Blystad/Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Torsdag denne uken ble den folkekjære skuespilleren Toralv Maurstad (86) fratatt lappen av politiet - ved en feiltagelse.

Til Seoghør.no forteller Maurstad at han hadde alt på det rene.

- Jeg kjørte på gult lys, og ikke rødt som politiet hevder at jeg gjorde, i tillegg til at jeg hadde to legeerklæringer i mappen. Politiet så bare på den gamle, og tok dermed fra meg lappen på stedet. I mappen lå også den nye legeerklæringen min, som er gyldig til 2015, men den så de altså ikke på.

Nå legger politiet seg langflate og har beklaget feilen overfor skuespilleren.

- Jeg fikk heldigvis lappen tilbake etter at fadesen ble oppdaget.

Maurstad var på vei til Nationaltheateret da hendelsen inntraff, og som følge av beslagleggelsen kom skuespilleren for sent til forestillingen «Sokrates' forsvarstale».

- Publikum måtte vente fordi jeg kom for sent - men jeg har aldri spilt bedre, sier Maurstad til Seoghør.no.
 
LES OGSÅ: Vil kalle babyen Diana
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer