Beyoncé Knowles:

Politiet legger seg flate etter Beyoncé-spøk

Stjerneartisten Beyoncés graviditet skapte storm i sosiale medier.

VENTER TVILLINGER: Beyoncé avslørte onsdag kveld at hun og ektemannen Jay Z skal bli foreldre igjen - til to små barn. Foto: NTB scanpix
VENTER TVILLINGER: Beyoncé avslørte onsdag kveld at hun og ektemannen Jay Z skal bli foreldre igjen - til to små barn. Foto: NTB scanpix Vis mer

Da popstjernen Beyoncé onsdag kveld valgte å avsløre at hun er gravid med tvillinger var reaksjonene mange. Bare tre kvarter etter at hun selv hadde kommet med nyheten, noe hun gjorde på Instagram, var det skrevet over en halv million meldinger på Twitter om temaet.

Det var derimot ikke alle tilbakemeldingene som slo like godt an. Nå har politiet i Atlanta sett seg nødt til å beklage etter å ifølge CNN ha tråkket over streken.

- Ingen skyting

Det var altså Twitter-kontoen til Atlantas politidepartement som i går måtte slette en melding fra sin konto, etter å ha fått flere reaksjoner. Politi-kontoer er kjent for å lire av seg vitser i ny og ne, som kontoen til politiet i Oslo.

Denne gangen gikk det imidlertid for langt for fansen.

«Beyoncé vil kanskje at folk skal feire graviditeten hennes, men husk at dere ikke må feire med skyting. Hold dere trygge, Atlanta!», lød meldingen kontoen nå har valgt å fjerne.

Minutter seinere kom beklagelsen fra nevnte politidistrikt.

«Vi forstår at Beyoncé-posten var upassende og det beklager vi for», skrev de til sine 20 000 følgere.

Restaurantkjeden Denny's fikk også hard medfart for sin vits om graviditeten. Med ordspillet «bolle i ovnen» kjørte kjeden på.

«Wow, hun har TO boller i ovnen! Det er bare et uttrykk, forresten. Vær så snill og ikke spis de bollene. Det er babyer», skrev kjeden.

Det fikk blant andre journalist i Fusion, Charles Pullaim-Moore, til å reagere. Han stilte spørsmål ved hva kjeden holdt på med i en egen Twitter-melding.

Reaksjoner fra fans og venner, deriblant fra Beyoncé og Jay Zs nære venn Rihanna, lot ikke vente på seg etter annonseringen.

Bildet artisten la ut slo også en stor rekord, som Selena Gomez hadde æren for tidligere. Fotografiet av den gravide artisten ble nemlig det mest likte i Instagrams historie, med over sju millioner likerklikk i skrivende stund.

Popstjernen Beyoncé avslørte at hun er gravid under MTV Video Music Awards i natt. Dermed blir rapper Jay-Z pappa. Video: Scanpix Vis mer

Avslørt på scenen

«Vi vil gjerne dele vår kjærlighet og glede med dere. Nå har vi blitt velsignet dobbelt opp. Vi er utrolig takknemlige over at familien vår vil vokse med to, og vi takker for alle lykkeønskinger. - The Carters», skrev Beyoncé i går om graviditetsnyheten.

Stjerneparet, som giftet seg i april 2008, har fra før av datteren Blue Ivy (5) sammen.

Den gang avslørte Beyoncé graviditeten da hun stod på scenen under MTV Video Music Awards i 2011.

- Å være gravid føltes veldig likt som å forelske seg. Man er så åpen og overlykkelig. Det er ingen ord som kan beskrive hvordan det er å ha en baby voksende på innsiden av seg, så selvfølgelig har man lyst til å skrike det ut og fortelle det til alle, fortalte Grammy-vinneren i HBO-dokumentaren «Life Is But a Dream» i 2013, ifølge Us Weekly.

Knappe ti minutter etter at Beyoncé avslørte graviditeten onsdag, postet også moren hennes, Tina Knowles, tvillingnyheten på sin Instagram-profil.

- WOW nå trenger jeg ikke holde det hemmelig lenger. Jeg er sååå glad Gud velsignet dem med tvillinger, skrev hun under bildet av datteren som stolt viser frem babymagen.

LES OGSÅ: Beyoncé gjorde skilsmisseryktene til skamme