Armie Hammer:

Politiet koblet inn i skandalen

Skandalen rundt Hollywood-stjernen Armie Hammer spinner videre.

POLITI: Lokalt politi har avhørt Armie Hammer etter at en seksualisert video av en kvinne skal ha blitt delt på det som skal være hans private Instagram-konto. Foto: Maria Laura Antonelli/ REX/ NTB
POLITI: Lokalt politi har avhørt Armie Hammer etter at en seksualisert video av en kvinne skal ha blitt delt på det som skal være hans private Instagram-konto. Foto: Maria Laura Antonelli/ REX/ NTB Vis mer
Publisert

De siste ukene har det stormet rundt «Call Me By Your Name»-stjernen Armie Hammer (34). I en rekke meldingsutvekslinger på Instagram som etter sigende stammer fra 34-åringen - kommer det fram at Hammer tilsynelatende omtaler seg selv som kannibal.

Meldingene ble angivelig sendt fra hans verifiserte konto, men Hammer har ikke bekreftet eller avkreftet direkte at han selv har sendt meldingene. Skandalen har allerede begynt å få konsekvenser for skuespilleren, og i forrige uke trakk han seg fra filmen «Shotgun Wedding», der han hadde en sentral rolle.

Det var en anonym konto på Instagram som fikk skandalen rundt skuespilleren til å rulle. Kontoen delte det som skal være Hammers oppsiktsvekkende seksuelle fantasier med offentligheten.

ÅPNER SEG: Rachel Uchitel, kjent for å være Tiger Woods' elskerinne, har vært ordknapp om forholdet deres. Nå forteller hun om samtalen med kona hans - og hvordan de ble fersket. Video: HBO Nordic Vis mer

Avhørt av politiet

Nå har politiet også vært i kontakt med filmstjernen, får Page Six bekreftet.

Bakgrunnen er imidlertid ikke de ovennevnte meldingene, men en video Hammer skal ha publisert på det som skal være hans hemmelige Instagram-konto - av en kvinne i undertøy i en hotellseng på Caymanøyene, åpenbart tatt i en seksuell setting.

Kvinnen ble for øvrig omtalt som «Miss Cayman», noe som fikk den offisielle Miss Cayman-organisasjonen til å gå ut og ta avstand fra videoen.

Lokalt politi på Caymanøyene avhørte Hammer sist fredag på grunn av den upassende videoen på den private Instagram-kontoen hans.

- 15. januar 2021 mottok RCIPS (politiet på Caymanøyene, journ.anm.) en påstand om misbruk av teknologi i forbindelse med en seksuell video som hadde blitt delt i sosiale medier, sier politiet i en uttalelse til Page Six.

I HARDT VÆR: Det stormer rundt Armie Hammer, som i fjor ble skilt fra sin kone gjennom mange år, Elizabeth Chambers. Foto: Joe Schildhorn / BFA / REX / NTB.
I HARDT VÆR: Det stormer rundt Armie Hammer, som i fjor ble skilt fra sin kone gjennom mange år, Elizabeth Chambers. Foto: Joe Schildhorn / BFA / REX / NTB. Vis mer

Videre uttaler politiet at de har undersøkt saken og snakket med den mistenkte - som slapp unna med en advarsel, i tråd med klagerens ønsker. Noen videre konsekvenser fikk ikke hendelsen for Armie Hammer, og saken er nå avsluttet.

Hammer har for øvrig gått ut og beklaget den aktuelle videoen:

- Jeg vil gjerne oppklare at personen i videoen, som ble stjålet fra min private Instagram, ikke er Miss Cayman. Jeg er virkelig lei meg for all forvirring mitt tåpelige forsøk på humor måtte ha skapt, uttalte han til Cayman Compass i helgen.

Avslørende meldinger

Det har gått litt over ei uke siden ryktene om Hammer tok av i sosiale medier. Meldingene spredte seg i rekordfart.

I meldingene avslører avsenderen - som visstnok er Hammer - det som kan se ut som sine seksuelle fantasier, deriblant at han er en kannibal. Angivelige ofre hevder at han ved flere anledninger har brukt sin kjendisstatus til å manipulere kvinnene til sengs.

Non Stop-video av Sondre Rahm, Christian Wehus, Nicolai Alcaniz og Emrik Sager. Vi lager Norges beste viralprogram - som daglig serverer deg de beste viralvideoene fra internetts verden. Takk for at du ser på Non Stop! Vis mer

Det ble videre hevdet at han har drukket blodet deres og fantasert om å spise menneskekjøtt.

En av kvinnene som sto fram som et angivelig offer, var en anonym kvinne bak Instagram-brukeren «House of Effie». På Instagrams historiefunksjon delte hun en mengde skjermdumper av meldinger mellom det som kan se ut som henne og Hammer.

Hammer har til gode å uttale seg direkte om meldingene, men sa dette i pressemeldinga da det ble kjent at han trakk seg filmen «Shotgun Wedding»:

- Jeg svarer ikke på disse håpløse anklagene, men i kjølvannet av de onde og falske nettangrepene mot meg kan jeg ikke med god samvittighet forlate barna mine for å spille inn en film i fire måneder i Den dominikanske republikk.

LES OGSÅ: -Utrolig stolt av at jeg klarte det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer