PÅ KJØRET IGJEN?: Charlie Sheen har nylig blitt sluppet ut av rehab, men nå kan det se ut til at han har falt av vannvogna atter en gang... Foto: All Over Press
PÅ KJØRET IGJEN?: Charlie Sheen har nylig blitt sluppet ut av rehab, men nå kan det se ut til at han har falt av vannvogna atter en gang... Foto: All Over PressVis mer

- Politiet fant ham naken og full

Nok en gang stormer det rundt skandalestjernen...

SEHER.NO: I dag tidlig ble «Two and A Half Men»-stjernen Charlie Sheen (45) funnet full og naken i et hotell i New York, melder People.

45-åringen - som har slitt med alkoholavhengighet i en årrekke - ble kjørt til sykehuset sammen med ekskona Denise Richards (39).

Han ble fjernet fra stedet av politiet for å ta en alkoholtest, samt å få en psykologisk evaluering. Men skuespilleren ble ikke arrestert.

- Charlie hadde en allerigsk reaksjon en type medisin, og ble kjørt til sykehuset. Det forventes at han slippes ut fra sykehuset i morgen, sier en representant for Sheen.

Det var sikkerthetsvaktene som ringte politiet, ifølge New York Post. Sheens rom hadde blitt rasert, blant annet en lysekrone og diverse møbler hadde tatt skade.

TV-stjernen har nylig blitt sluppet ut fra rehab. Han var i New York for å besøke ekskona Denise, og deres to døtre.


Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg er forferdet over dommen!