Kim Kardashian og Kanye West:

Politiet brøt seg inn i huset til Kim Kardashian og Kanye West

Politiet hastet hjem til stjerneparet etter at de fikk et falskt tips om at en av hushjelpene var blitt skutt.

FALSKT TIPS: Lørdag ble Kim Kardashian og ektemannen Kanye West utsatt for politirazzia etter et falskt tips. Foto: NTB Scanpix
FALSKT TIPS: Lørdag ble Kim Kardashian og ektemannen Kanye West utsatt for politirazzia etter et falskt tips. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Lørdag kveld norsk tid mottok politiet i Los Angeles en melding om at en av Kim Kardashians hushjelper var blitt skutt.

GODT SIKRET: Etter det brutale ranet i fjor har Kim Kardashian med seg sikkerhetsvakter hvor enn hun går. Her er på vei ut fra en restaurant i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix.
GODT SIKRET: Etter det brutale ranet i fjor har Kim Kardashian med seg sikkerhetsvakter hvor enn hun går. Her er på vei ut fra en restaurant i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Det resulterte i at palasset til det verdenskjente paret, verdt 11 millioner i Bel Air, ble okkupert av politistyrker.

Ifølge politiet i Los Angeles sin egen twitterkonto måtte de slå ned en dør for å bryte seg inn i huset.

Det hele viste seg å være et falskt tips.

«Innringeren la på i det politiet entret huset. Det viser seg at Kim Kardashians hus er blitt utsatt for en falsk oppringing. Politiet slo ned en dør for å komme seg inn».

Det er ikke første gangen Kim Kardashian (36) og familien har vært utsatt for falske tips til politiet.

«Ikke noe man skal tulle med»

I 2013 ble moren til Kim Kardashian, Kris Jenner (61), utsatt for et lignende angrep hvor Kim Kardashian tok sinne ut på Twitter.

«Disse tulle-oppringningene er ikke morsomt! Folk kan bli arrestert for dette! Jeg håper de finner ut hvem som står bak dette. Det er farlig og det er ikke noe man skal tulle med».

Til tross for skilsmisserykter etter den bisarre oppførselen til Kanye West (39), har det verdensberømte paret vært gift siden 2014, hvor de ga hverandre sitt «ja» på festningen Forte di Belvedere i Firenze.

Sammen har de barna Saint (1) og North (3).

Økt sikkerhet

Superstjerneparet fikk virkelig kjent på alvoret i hva stjernelivet kan by på om ikke sikkerheten er på topp, da Kim ble brutalt overfalt og ranet under et besøk i Paris i fjor.

Artikkelen fortsetter under bildet:

REISTE STRAKS HJEM: Kim Kardashian brukte ikke lang tid på å forlate Frankrike etter å ha blitt ranet i Paris. Dette bildet er fra en tidligere reise i april 2016. Foto: Xposure
REISTE STRAKS HJEM: Kim Kardashian brukte ikke lang tid på å forlate Frankrike etter å ha blitt ranet i Paris. Dette bildet er fra en tidligere reise i april 2016. Foto: Xposure Vis mer

Fem bevæpnede menn fikk med seg smykker og juveler til en verdi av 90 millioner kroner da de forsynte seg fra Kardashians luksusleilighet. Selv ble hun bundet fast og plassert i et badekar.

Siden den gang har Kim Kardashian økt sikkerheten til presidentnivå.

FAMILIEN: Kanye West og Kim Kardashian sammen med sine to barn Saint og North. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEN: Kanye West og Kim Kardashian sammen med sine to barn Saint og North. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det vil være minst et team med to muskuløse menn hvor enn hun går. Bilen hennes vil også være skuddsikker, fortalte en kilde til TMZ.

Andre kilder fortalte også til Entertainment Tonight, den gangen, at sikkerheten rundt spesielt barna økes, ifølge Daily Mail.

- Kim og Kanye legger en plan for sikkerheten fremover nå. Kanye er skikkelig redd. Dette satte virkelig en støkk i ham. Det vil være endel ting som endres nå når det kommer til sikkerheten, spesielt med barna.

Les også: Vekker oppsikt i dristig antrekk. Ser du hvem hun hyller?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer