BLE STOPPET AV POLITIET: Lady Gaga ble stoppet av politiet i Chicago, da de fant henne løpende rundt i gatene kun iført en liten shorts.  Foto: All Over Press
BLE STOPPET AV POLITIET: Lady Gaga ble stoppet av politiet i Chicago, da de fant henne løpende rundt i gatene kun iført en liten shorts. Foto: All Over PressVis mer

Politiet ba henne kle på seg

- Jeg skrek til politiet: "Dette er mote! Jeg er en artist!"...

SEHER.NO:  Popsensasjonen Lady Gaga (23) sjokkerer gjerne med sine utfordrene antrekk, men for politiet ble det litt for dristig.

Sangerinnen ble nemlig stoppet av politiet i Chicago, da de fant henne løpende rundt i gatene kun iført en liten shorts.

- Man kan vell egentlig ikke kalle det shorts engang. Men det var veldig morsomt fordi alt man kunne se var en halvnaken jente løpende rundt i gatene. Jeg skrek til politiet: "Dette er mote! Jeg er en artist!". Det var kjempemoro, sier Lady Gaga til Contact Music.

Lady Gaga - som egentlig heter Stefani Germanotta - elsker å provosere med dristige antrekk, både på scenen og i privatlivet.

- Jeg er egentlig ikke så glad i bukser eller shorts. Så noen dager velger jeg å gå uten. Jeg synes det er sexy å gå uten bukser. Jeg elsker den nakne menneskekroppen.

Da Lady Gaga var 18 år jobbet hun som profesjonell stripper, så det er kanskje ikke så rart at hun ikke har noen skrupler med å vise seg frem...

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: - Jeg følger en streng diett