Politianmelder etter morens død

Forfatter Anne B. Ragde krever 150.000 kroner.

ELENDIG BEHANDLING: Ragde mener moren fikk elendig behandling, og krever 150.000 kroner. Foto: NTB scanpix
ELENDIG BEHANDLING: Ragde mener moren fikk elendig behandling, og krever 150.000 kroner. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Forfatter Anne B. Ragde politianmelder tre ansatte i Stovner bydel, etter at moren Birte døde i mars, etter å ha blitt omplassert til Furuset sykehjem, der Ragde mener moren fikk elendig behandling, skriver Dagbladet.

Ragde anmelder for grov uforstand og tjenesteforsømmelse, og reiser et krav på 150.000 kroner for tapt arbeidsforsømmelse, etter at hun mener hun ikke har hatt tid til annet enn å ta vare på moren mellom nyttår og dødsfallet.

- Hadde hun vært på et sted som sto i forhold til hvor syk hun var, ville personalet ha plukket opp signalene om at hun lå på det siste, og tilkalt oss, eller sitttet der selv, skriver Ragde i politianmeldelsen ifølge Dagbladet.

Ragde, som har skrevet bøker som Berlinerpoplene og Arsenikktårnet, sier pengene ikke vil gå til henne selv, men til pårørende til eldre.

- Fortrinnsvis i Oslo, siden det er der jeg tror det er jævligst, skriver hun i en e-post til avisen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det nærmer seg det patetiske

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer