ANMELDTE EKS-KJÆRESTEN FOR MISHANDLING: Tila Tequila hevder hun ble "ristet som en tøydukke" av eks-kjæresten Shawne Merriman, da hun i november dukket opp med store blåmerker på armene. Foto: All Over Press
ANMELDTE EKS-KJÆRESTEN FOR MISHANDLING: Tila Tequila hevder hun ble "ristet som en tøydukke" av eks-kjæresten Shawne Merriman, da hun i november dukket opp med store blåmerker på armene. Foto: All Over PressVis mer

Politiaksjon etter psykopat-alarm

- Han stod og ristet på døren min, sier TV-stjernen.

SEHER.NO:  MTV-programlederen Tila Tequila (28) har vært gjennom en tøff tid, etter at hun saksøkte eks-kjæresten for mishandling, brøt sammen og kledde seg naken foran fansen,  og mistet sin lesbiske forlovede i løpet av noen få måneder.

Men tirsdag opplevde Tila en av sine verste nedturer til nå, da hun ifølge nettsiden Radaronline.com ringte politiet i frykt for at en mann var i ferd med å ta seg inn i huset for å drepe henne.

Tila skal ha fortalt politiet at hun hadde oppdaget en mann sittende utenfor huset hennes i en grå bil, og sett på henne. Ifølge Radaronline.com hevder "A Shot at Love"-programlederen at hun har sett bilen utenfor huset sitt hver dag i to uker.

- Han sitter i regnet og prøver å si hei til meg. Han har også prøvd å titte inn gjennom dørsprekken og riste på døren!, sier hun til nettstedet.

 
Politiet slo full alarm, men til tross for iherdig leting, klarte de ikke å finne spor etter hverken bil eller noen mann utenfor Tilas hus.

Den skandaleombruste TV-stjernen avviser spekulasjonene i amerikansk presse om at hun skal ha slått falsk alarm for å holde seg i rampelyset.

- Det er en psykopat som forfølger meg. Han kommer stadig nærmere, sier Tila, som i april hevdet en mann hadde brutt seg inn i hjemmet hennes og skrevet falske meldinger om at hun var død på hennes Twitter-side.

Det er foreløpig ikke kjent om Tila planlegger å flytte til et sikrere hus for å unngå den påståtte plageånden.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!LES OGSÅ: Utestengt fra forlovedens begravelse