MYE OPPMERKSOMHET: Bruce Jenner har fått mye oppmerksomhet den siste tiden, etter det kom frem at han går gjennom en prosess for å bli kvinne.  Foto: NTB Scanpix
MYE OPPMERKSOMHET: Bruce Jenner har fått mye oppmerksomhet den siste tiden, etter det kom frem at han går gjennom en prosess for å bli kvinne. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Politi rykket ut til Bruce Jenners hjem

Alarmen gikk utenfor «Keeping up with the Kardashian»-stjernens hjem, da en plagsom fotograf ikke ville dra.

Publisert

SEOGHØR.NO: «Keeping up with the Kardashians»-stjernen Bruce Jenner (65) har fått mye oppmerksomhet den siste tiden, etter det ble kjent at han angivelig skal starte en ny tilværelse som kvinne.

Om kun et par dager sendes det lenge omtalte intervjuet med Diane Sawyer (69), der den tidligere OL-mesteren letter på sløret, og nå ønsker alle å få en smakebit av ham. 

Ifølge kjendisnettstedet TMZ rykket politiet denne uken ut til Jenners hjem i Malibu, etter jakt på en paparazzi-fotograf som har forfulgt stjernen den siste tiden.

Fotografen skal ha brutt forbudet i California mot å fotografere inn mot eiendommen med telelinse.

Fotografen tok bilder av Jenner tidligere denne uken, og skal ha fortsatt etter at Bruce Jenner gikk til konfrontasjon.

Nå kam krangelen havne i rettsapparatet.

- Bruce kan anskaffe besøksforbud, og han kan i tillegg saksøke dem hvis han vil, skriver TMZ.

PÅ VAKT: Her er politet utenfor Jenners hjem i Malibu. 
 Foto: NTB Scanpix
PÅ VAKT: Her er politet utenfor Jenners hjem i Malibu. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skifter kjønn

For kort tid siden bekreftet kjendisnettstedet People at Bruce er i i ferd med å starte en ny tilværelse som kvinne.

- Bruce er i ferd med å bli en kvinne. Han er endelig lykkelig, og familien hans aksepterer det han gjør. Han er på et så flott sted i livet, sier en kilde nær familien hans til nettstedet.

Ifølge kjendisnettstedet TMZ skal han dokumentere prosessen med en helt egen TV-serie på kanalen E!, og skal ha premiere i enten mai eller juni.

- Den vil gå på lufta når han er klar for å være åpen om overgangen sin. Men han ter seg mer og mer selvsikkert og virker veldig lykkelig, sier kilden.

GOD KONTAKT: Bruce Jenner er Kim Kardashians stefar. Han skilte lag med Kris Jenner i fjor etter 23 år sammen.  Foto: NTB Scanpix
GOD KONTAKT: Bruce Jenner er Kim Kardashians stefar. Han skilte lag med Kris Jenner i fjor etter 23 år sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Paris Hilton knust av sorg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer