Pokeransikt

#201dLucky You#201d er filmen alle pokerelskere har ventet på.

SELVSIKKER: Huck Cheever (Eric Bana) kan sin Texas hold #2019em.  Foto: Merie W. Wallace, SMPSP
SELVSIKKER: Huck Cheever (Eric Bana) kan sin Texas hold #2019em. Foto: Merie W. Wallace, SMPSP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Pokerdilla preger store deler av verden om dagen, og selvsagt skal Hollywood være med på spillet og ha sin del av potten. Heldigvis er det ingen hvem som helst som står bak neste års store pokerfilm, ”Lucky You”. Filmen er regissert av Curtis Hanson, talentet bak filmer som ”L.A. Confidential”, ”Wonder Boys” og ”8 Mile”. I tillegg dukker solide skuespillere som Robert Duvall, Drew Barrymore og Eric Bana (”Münich”) opp i ”Lucky You”.

OPPGJØR
Huck Cheever (Bana) er en usedvanlig dyktig pokerspiller som stenger følelsene sine ute både på pokerbordet og i kjærlighetslivet. Han bløffer og spiller aggressivt, og når han overfører dette til relasjoner, går det sjelden bra. Så møter Huck nattklubbsangerinnen Bille Offer (Barrymore). Han prøver å møte henne et sted på mellomveien, noe som ikke viser seg å være så enkelt.

Dramaet høynes i filmen når Hucks far, en svært habil pokerspiller spilt av Duvall, dukker opp og lager kluss for vår mann. Faren forlot moren når Huck var yngre, og det har han aldri glemt. Begge to har sine øyne på førstepremien i The World Series of Poker, og når far og sønn når finalen, er det duket for et skikkelig oppgjør.
For de uinnvidde kan vi fortelle at det selvsagt spilles farsotten Texas hold ’em, så det kan være en ide å spørre sønnen i huset om reglene før du ser denne filmen.


Premiere neste år.


I samarbeid med:
 Filmweb.no Mix Scene 1 Pioneer

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer