Plyndret av frekke tyver

Hollywood-stjernen ble rundstjålet mens hun var på ferie.

RUNDSTJÅLET: Rumer Willis ble frastjålet verdier for over 50 000 kroner fra sitt hus i Los Angeles, mens hun i forrige uke var på reise i Tyskland. Foto: All Over Press
RUNDSTJÅLET: Rumer Willis ble frastjålet verdier for over 50 000 kroner fra sitt hus i Los Angeles, mens hun i forrige uke var på reise i Tyskland. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rumer Willis - datter av skuespillerne Demi Moore og Bruce Willis - har hatt en tøff tid etter at hennes mor la seg inn til behandling for rusmisbruk på en avvenningsklinikk.

Men en ulykke kommer sjelden alene for 23-åringen.

Da hun i forrige uke kom hjem fra en tur til München, oppdaget hun ifølge E! Online at huset hennes hadde hatt uønsket besøk.

Tyvene hadde ifølge nettstedet fått med seg verdier for over 50 000 kroner.

Etter å ha prøvet sju forskjellige innganger, skal tyvene til slutt ha brukt skjærebrenner på en port for å skaffe seg tilgang til eiendommen.

Foreløpig har politiet ikke arrestert noen gjerningsmenn.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Norske Lene kåret til Danmarks deiligste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer