KJÆRESTEKLAR: - Egentlig kan jeg falle for hvem som helst, bare hun er pen og sjarmerende. Helst bør hun være glad i musikk da, og helst ikke så sportsinteressert - for det er ikke jeg, sier Kurt Arve Washburn til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
KJÆRESTEKLAR: - Egentlig kan jeg falle for hvem som helst, bare hun er pen og sjarmerende. Helst bør hun være glad i musikk da, og helst ikke så sportsinteressert - for det er ikke jeg, sier Kurt Arve Washburn til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Plutselig vet alle hvem jeg er

Det skjer noe med Talenter-Kurt Arve når han får på seg parykken. Se video!

Se Kurt Arve sjarmerer Bergen i senk nederst i saken!

BERGEN (SEHER.NO): I vår sjarmerte han norske TV-seere i senk da han deltok i "Norske Talenter" på TV 2. Etterpå fulgte presseoppslag etter presseoppslag, noe som til slutt munnet ut i at Kurt Arve "Washburn" denne sommeren ga ut plata "Happy Summer Days" med plateselskapet Tylden.

Kurt Arve ble fløyet inn fra Florø for å delta i en aldri så liten musikkvideoinnspilling i regi av Seher.no i Bergen forrige uke. Og med sin lett gjenkjennelige stil, sjarmerte han nysgjerrige forbipasserende med sin opptreden på Bryggen og på Fisketorget på regnfulle Vestlandet.

- Det er litt spesielt. Plutselig vet alle hvem jeg er. Spesielt når jeg får på meg imaget mitt, sier Kurt Arve til Seher.no.

Egentlig heter han Liabø til etternavn. Og egentlig har han ikke langt hår. Med imaget sitt mener 38-åringen nemlig parykken, samt sitt karakteristiske antrekk og væremåte.

Har du et tips om norske talenter? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Tok oppgjør med homofil fan

Se den elleville Kurt Arve-videoen her:

[obj:media:7973]