- Plutselig var vi ikke «likandes» lenger

Nå håper komikerduoen på å vinne publikum tilbake.

TILBAKE: Bård Tufte Johansen og Harald Eia er aktuelle med den nye serien Brille. Foto: Stella Pictures
TILBAKE: Bård Tufte Johansen og Harald Eia er aktuelle med den nye serien Brille. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Førstkommende mandag er det premiere på Bård Tufte Johansen (42) og Harald Eias (45) nye show, «Brille», som sendes på NRK.

Sist gang duoen hadde et TV-show sammen, med serien «Storbynatt», fikk de kritikk. Blant annet gikk det på at humoren var kald og usjarmerende.

- Jeg tror aldri vi har laget en snillere serie enn «Storbynatt». Men det var noe som skjedde etter «Hjernevask» som er vanskelig å sette fingeren på, men vi var plutselig ikke så «likandes» lenger. Det var ikke helt etter planen, sier Tufte Johansen til VG.

«Hjernevask» var Eias dokumentar-serie som ble omstridt, etter at flere forskere følte seg misbrukt i blant annet reportasjene om kjønnsforskning. Nå håper komikerne på å vinne publikum tilbake.

- Du må ha den kontrakten med seerne om at en er «likandes» folk. Og jeg håper at dette kan gi oss tilbake noe av det litt «likandes» ved oss.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Slik blir Bård og Haralds nye serie

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer