ÅPENHJERTIG: Sophie Elise Isachsen bestemte seg for å gå på badevekta for moroskyld, men ble overrasket da hun innså sin seneste vektoppgang.  Foto: Andreas Fadum
ÅPENHJERTIG: Sophie Elise Isachsen bestemte seg for å gå på badevekta for moroskyld, men ble overrasket da hun innså sin seneste vektoppgang. Foto: Andreas FadumVis mer

- Plutselig var det som å få en dør slengt i ansiktet

Toppblogger Sophie Elise fikk seg litt av en overraskelse da hun oppdaget sin nye vektøkning.

SEOGHØR.NO: I starten av juni fortalte den norske bloggeren Sophie Elise Isachsen (21) at hun var svært fornøyd med kroppen sin etter å ha gått opp ni kilo de siste månedene.

Det er imidlertid ikke første gang «Bloggerne»-profilen snakker åpent om kropp og utseende. Tidligere har hun avslørt at hun har vært gjennom flere plastiske operasjoner for å pynte på utseendet. 

I et nytt blogginnlegg skriver 21-åringen imidlertid at hun har gått opp enda flere kilo siden sist hun sjekket, og at hun fikk seg en liten nedtur da hun så sifrene på badevekten.

«Jeg vet hva jeg veide i januar, jeg vet hva jeg veide i mai, og nå vet jeg hva jeg veier i juli. Som da er 13,5 kg mer enn da vi gikk inn i 2016», avslører hun i blogginnlegget.

Saken fortsetter nedenfor.

FORNØYD I EGEN KROPP: Sophie Elise Isachsen er fornøyd med formene sine, og sa i juni at hun føler seg glad og bekymringsfri. Her er hun avbildet på VG-lista topp 20 tidligere i sommer.  Foto: Andreas Fadum
FORNØYD I EGEN KROPP: Sophie Elise Isachsen er fornøyd med formene sine, og sa i juni at hun føler seg glad og bekymringsfri. Her er hun avbildet på VG-lista topp 20 tidligere i sommer. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Jeg er fornøyd med min egen kropp

Det siste året har den tøffe nordlendingen endret fokus på bloggen, og har tidligere avslørt til Seoghør.no at hun synes det å utstråle selvtillit er viktigere for henne enn et plettfritt utseende. 

«Det verste av alt er at JEG føler meg jo egentlig skikkelig bra, jeg er fornøyd med min egen kropp og jeg ville ikke ha byttet bort livsstilen min. Men plutselig var det som å få en dør slengt i ansiktet - selv om jeg aldri har fått så mye skryt og komplimenter for kroppen min som nå», skriver hun videre i onsdagens blogginnlegg.

Isachsen innrømmer imidlertid at nedturen ikke varte lenge, og at hun fort innså at hun innerst inne ikke bryr seg nevneverdig om kroppsendringen.

«Vet dere hva jeg heller gjorde? Tok og flyttet den forbanna badevekta inn i et skap, la meg på sofaen og skrev det innlegget her mens jeg spiser en snickers. For tallet på vekta? Det har INGENTING å si, og jeg er alt for smart til å bry meg om hva som står der», skriver hun.

Saken fortsetter under bildet.

FØR OG NÅ: Bildet til vestre er tatt i 2014, mens bildet til høyre er tatt denne sommeren. Selv om hun innrømmer å ha gått opp 13,5 kilo, er det vanskelig å se en betydelig forskjell.  Foto: Andreas Fadum/ Tor Lindseth
FØR OG NÅ: Bildet til vestre er tatt i 2014, mens bildet til høyre er tatt denne sommeren. Selv om hun innrømmer å ha gått opp 13,5 kilo, er det vanskelig å se en betydelig forskjell. Foto: Andreas Fadum/ Tor Lindseth Vis mer

Holder ingenting tilbake

Det siste året har den anerkjente bloggeren delt sine sterke meninger om alt fra dyrevern, flyktningkrisen og sin egen seksuelle legning.

For kun noen måneder tilbake røpet hun på bloggen sin at hun har vært forelsket i jenter, og da Seoghør.no møtte henne under Universal Music sin sommerfest i juni, sa hun at hun anser seg selv om bifil. 

- Ja, men jeg har aldri tenkt på det. Jeg har vært forelsket i jenter og gutter, og hvis det er det som er definisjonen så, ja, sikkert, sa hun og fortsatte:

- For meg så er kjærlighet bare kjærlighet og jeg har aldri tenkt over det. Så skrev jeg at for meg så er kjærlighet bare kjærlighet, det handler ikke om kjønn. Så jeg fikk en del oppmerksomhet på bakgrunn av det, sa hun til Seoghør.no. 

Sophie Elise stakk av med prisen «Årets blogger» under Se og Hørs kjendisgalla i november. Se video nedenfor:

LES OGSÅ: Delte gladnyhet fra sykehuset