- Plutselig var bilen borte

Frekke tyver slo til mot Robinson-vinneren.

BLE FRASTJÅLET BILEN: - Jeg ville la bilen stå på tomgang i vinterkulda, men da jeg kom ut fra restauranten var den stjålet, sier tidligere Robinsonvinner Tom André Tveitan til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
BLE FRASTJÅLET BILEN: - Jeg ville la bilen stå på tomgang i vinterkulda, men da jeg kom ut fra restauranten var den stjålet, sier tidligere Robinsonvinner Tom André Tveitan til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Vinneren av «Robinson-ekspedisjonen» i 2008, Tom Andrè Tveitan, fikk seg en ubehagelig overraskelse da han natt til tirsdag dro til pizza-restauranten Peppes i Sandefjord, for å hente kjæresten Tine Ruud Ørvik (25) på jobb.

Da han fem minutter senere kom ut av restauranten med kjæresten, var bilen, en femten år gammel Nissan Primera stasjonsvogn, stjålet.

- Fordi det er så kaldt ute, lot jeg bilen stå og gå på tomgang, og med lysene på. Jeg skulle jo bare kjapt inn og hente kjæresten min. Men så ble vi noen minutter forsinket. Da jeg kom ut, var bilen vekk.

Tyveriet skal ha skjedd rundt klokken 00.40 natt til tirsdag.

I tillegg til å anmelde saken, har han nå etterlyst bilen, med registreringsnummeret LH 68448, på Facebook, i håp om at noen skal finne den.

- Da jeg kom ut, trodde jeg først at det var noen jeg kjente som hadde flyttet bilen på spøk. Men så skjønte jeg at den var stjålet. Det er surt, men jeg håper å se den igjen. Den har jo ikke verdi for noen andre enn meg, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fant kjærligheten på Peppes