«Kjendis-Farmen»:

Plutselig trakk Tonje Blomseth seg fra «Kjendis-Farmen». Så gjorde Aylar Lie det samme

- Jeg har fått en beskjed utenfra, og det er ingen hyggelig beskjed.

TRAKK SEG: I likhet med Tonje Blomseth valgte Aylar Lie (32) å forlate konkurransen i kveld. I motsetning til Blomseth, valgte imidlertid Lie å bryte med konkurransen etter at hun ble informert om at et nært familiemedlem har gått bort. Foto: Alex Iversen / TV 2
TRAKK SEG: I likhet med Tonje Blomseth valgte Aylar Lie (32) å forlate konkurransen i kveld. I motsetning til Blomseth, valgte imidlertid Lie å bryte med konkurransen etter at hun ble informert om at et nært familiemedlem har gått bort. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert

Deltakerne i «Kjendis-Farmen» er såvidt inne i den andre uka, men allerede har TV-seerne vært vitne til blant annet heftige diskusjoner og intriger.

I første del av kveldens episode ble det kjent at friluftsbloggeren Tonje Blomseth (22) kastet inn håndkledet og trakk seg fra konkurransen.

- Jeg var usikker fra starten, men ville gi det et forsøk. Det gikk ikke mange dagene før jeg skjønte at dette ikke var noe for meg, fortalte Blomseth til Dagbladet tidligere i kveld.

- Det ble litt for mange mennesker på en gang. Jeg er vant til å være mye alene, og fungerer ikke spesielt godt når jeg i tillegg er «innesperret» på et så lite sted. Ikke et vondt ord om deltakere eller crew - det handlet rett og slett om at jeg holdt på å klikke i vinkel, fortsatte hun.

Overraskelsene skulle imidlertid ikke stoppe der.

Kort tid etter at sjokket hadde lagt seg for deltakerne, ble det kjent at Aylar Lie (32) måtte heise det røde flagget.

I TÅRER: For Aylar Lie ble det en emosjonell affære å måtte forlate de andre deltakerne. Foto: Skjermdump TV 2
I TÅRER: For Aylar Lie ble det en emosjonell affære å måtte forlate de andre deltakerne. Foto: Skjermdump TV 2 Vis mer

- Jeg har fått en beskjed utenfra, og det er ingen hyggelig beskjed. Jeg har en veldig nær slektning som er gått bort. Så jeg må hjem, sier hun til den resterende gruppa.

Røk i tottene på hverandre

Nyheten kom bare kort tid etter at Lie stakk av med seieren i en av «Farmen»-historiens kanskje mest nervepirrende tvekamper.

I forrige uke hadde første- og andrekjempen, Kari Jaquesson og Lie konkludert med at det ikke var plass til begge på gården. Etter å ha røket i tottene på hverandre, var det greit å erkjenne at de aldri ville komme overens.

GA ALT: Kari Jaquesson og Aylar Lie knuste rekorden i melkespann-konkurransen. Det var imidlertid sistnevnte som gikk seirende ut av årets første «Kjendis-Farmen»-tvekamp. Foto: Espen Solli / TV 2
GA ALT: Kari Jaquesson og Aylar Lie knuste rekorden i melkespann-konkurransen. Det var imidlertid sistnevnte som gikk seirende ut av årets første «Kjendis-Farmen»-tvekamp. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Etter å ha satt rekord i melkespann-konkurransen, ble det etter åtte minutter kjent at Lie stakk av med seieren.

I kveldens program forklarer sistnevnte at det var vondt å måtte dra fra de andre deltakerne, spesielt nå som hun hadde funnet sin plass på gården.

- Det er veldig trist. Nå hadde jeg virkelig akkurat begynt å stortrives her, og begynt å bli veldig glad i alle sammen. Jeg har hatt et veldig fint opphold, sier Lie, før hun understreker at det ikke vil bli noen retur til gården.

Dagbladet har etter gjentatte forsøk ikke lykkes å oppnå kontakt med Aylar Lie.

- Ønsket å delta i begravelsen

Presseansvarlig for «Kjendis-Farmen», Alex Iversen, forklarer imidlertid at produksjonen ble informert via pårørende om at et familiemedlem av Lie hadde gått bort.

KLARE FOR KAMP: Her er deltakerne i kjendisversjonen av «Farmen». (F.v.): Lotto-vertinne Ingeborg Myhre Ludlow (41), realitykjendis Leif-Einar «Lothepus» Lothe (46), «Skal vi danse»-dommer Tore Petterson (37), blogger Tonje Blomseth (22), svømmer Lavrans Solli (24), TV-baker og kokebokforfatter Ida Gran-Jansen (28), pokerspiller Aylar Lie (32), skuespiller Jarl Goli (59), modell og programleder Vendela Kirsebom (49), realitykjendis Petter Pilgaard (36), trimdronning Kari Jaquesson (54) og TV-kokk Lars Barmen (53). Helt til høyre programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør.
KLARE FOR KAMP: Her er deltakerne i kjendisversjonen av «Farmen». (F.v.): Lotto-vertinne Ingeborg Myhre Ludlow (41), realitykjendis Leif-Einar «Lothepus» Lothe (46), «Skal vi danse»-dommer Tore Petterson (37), blogger Tonje Blomseth (22), svømmer Lavrans Solli (24), TV-baker og kokebokforfatter Ida Gran-Jansen (28), pokerspiller Aylar Lie (32), skuespiller Jarl Goli (59), modell og programleder Vendela Kirsebom (49), realitykjendis Petter Pilgaard (36), trimdronning Kari Jaquesson (54) og TV-kokk Lars Barmen (53). Helt til høyre programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør. Vis mer

- Aylar ble informert av oss om dette, og hun fikk mulighet til å snakke med familie. Etter en kort betenkingstid bestemte hun seg for at hun ønsket å delta i begravelsen, noe vi selvfølgelig respekterte og la til rette for, sier Iversen til Dagbladet.

Han forklarer videre at de som deltar på «Farmen», er på gården frivillig. Dersom noen ønsker å trekke seg, får man også lov til det.

- Dette skjer som regel etter at det har vært en dialog med produksjonen over en tid, der vi prøver å motivere deltageren til å fortsette. Slik var det også i Tonjes tilfelle. Tonje hadde på forhånd gitt uttrykk for at hun var usikker på hvordan hun kom til å takle å leve så tett på andre mennesker. Vi hadde håpet å ha henne med lengre, men respekterer at hun valgte å trekke seg.

FIKK NOK: Tonje Blomseth innså etter en uke at «Farmen» ikke var noe for henne. Foto: Alex Iversen / TV 2
FIKK NOK: Tonje Blomseth innså etter en uke at «Farmen» ikke var noe for henne. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Det var ifølge TV 2 ikke nødvendig å ta ekstra grep som følge av at de to deltakerne valgte å gi seg.

- Det medførte ingen problemer for produksjonen at Tonje og Aylar trakk seg før tiden. Det er mulig det vil dukke opp utfordrere, men hvis det skjer er det ikke som konsekvens av at de trakk seg, understreker han.

LES OGSÅ: Smuglet inn alkohol på «Farmen»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer