«Kjendis-Farmen»:

Plutselig trakk Tonje Blomseth seg fra «Kjendis-Farmen». Så gjorde Aylar Lie det samme

- Jeg har fått en beskjed utenfra, og det er ingen hyggelig beskjed.

TRAKK SEG: I likhet med Tonje Blomseth valgte Aylar Lie (32) å forlate konkurransen i kveld. I motsetning til Blomseth, valgte imidlertid Lie å bryte med konkurransen etter at hun ble informert om at et nært familiemedlem har gått bort.  Foto: Alex Iversen / TV 2
TRAKK SEG: I likhet med Tonje Blomseth valgte Aylar Lie (32) å forlate konkurransen i kveld. I motsetning til Blomseth, valgte imidlertid Lie å bryte med konkurransen etter at hun ble informert om at et nært familiemedlem har gått bort. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert

Deltakerne i «Kjendis-Farmen» er såvidt inne i den andre uka, men allerede har TV-seerne vært vitne til blant annet heftige diskusjoner og intriger.

I første del av kveldens episode ble det kjent at friluftsbloggeren Tonje Blomseth (22) kastet inn håndkledet og trakk seg fra konkurransen.

- Jeg var usikker fra starten, men ville gi det et forsøk. Det gikk ikke mange dagene før jeg skjønte at dette ikke var noe for meg, fortalte Blomseth til Dagbladet tidligere i kveld.

- Det ble litt for mange mennesker på en gang. Jeg er vant til å være mye alene, og fungerer ikke spesielt godt når jeg i tillegg er «innesperret» på et så lite sted. Ikke et vondt ord om deltakere eller crew - det handlet rett og slett om at jeg holdt på å klikke i vinkel, fortsatte hun.

Overraskelsene skulle imidlertid ikke stoppe der.

Kort tid etter at sjokket hadde lagt seg for deltakerne, ble det kjent at Aylar Lie (32) måtte heise det røde flagget.

- Jeg har fått en beskjed utenfra, og det er ingen hyggelig beskjed. Jeg har en veldig nær slektning som er gått bort. Så jeg må hjem, sier hun til den resterende gruppa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer