- Plutselig stod jeg med noe skarpt i handa

TV-aktuelle Kristian Valen sier han har drevet med selvskading siden han var liten.

PARODI: Slik ser det ut når Kristian Valen parodierer NRKs nyhetsanker Ole Torp. Foto: NRK
PARODI: Slik ser det ut når Kristian Valen parodierer NRKs nyhetsanker Ole Torp. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag er det premiere på Kristian Valens nye komiserie «Valens Rikskringkasting» på NRK, men livet har ikke bare vært preget av oppturer for den populære komikeren.

Til VG sier Valen at han i mange år har skadet seg selv med vilje.

- Helt siden jeg var liten har jeg drevet med selvskading. Jeg har skåret meg i armer og bein, men for det meste var det risping på føttene som ingen kunne se. Og etter å ha studert psykologi har jeg skjønt at det var for å vise for meg selv at alt kan leges.

En gang skal imidlertid selvskadingen ha holdt på å få fatale følger for parodi-eksperten.

- Så var det en periode rundt det kjente skytedramaet i leiligheten min da jeg følte at jeg var et null og at jeg var årsaken til at alle i familien hadde det vondt. Da dummet jeg meg ut en kveld jeg var veldig full.

- Plutselig sto jeg med noe skarpt i handa. Det holdt på å gå veldig galt, men heldigvis var jeg ikke alene og det er ikke noe jeg er stolt av. Nå har jeg tatt en tatovering for å dekke til arret, sier han til VG.

I Valens nye NRK-serie parodierer han blant annet skistjernen Petter Northug, sjakkgeniet Magnus Carlsen, NRK-programleder Ole Torp, Lars Monsen og kjendisprest Einar Gelius.

«Valens Rikskringkasting» ser lørdag på NRK kl. 21.25. Finn dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik blir Valens nye NRK-serie

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer