NED PÅ KNE: - Det var en surrealistisk situasjon å plutselig se Christer Falck på kne foran meg, sier Kimhye Kristine Jin Iversen, som til slutt valgte å trekke seg fra rumpe-duellen - til Christers lettelse.  Foto: TV3
NED PÅ KNE: - Det var en surrealistisk situasjon å plutselig se Christer Falck på kne foran meg, sier Kimhye Kristine Jin Iversen, som til slutt valgte å trekke seg fra rumpe-duellen - til Christers lettelse. Foto: TV3 Vis mer

- Plutselig stod han med rumpa i været

Duellen mellom programleder Christer Falck og den kvinnelige Robinson-deltakeren gikk ikke helt etter planen...

Publisert
Se den eksklusive videoen av Robinson-duellen som gikk galt nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Deltakerne i realityserien «Robinson-ekspedisjonen» på TV3 er kjent for å bryne seg på både lange sulteperioder og tøffe konkurranser under innspillingen i Malaysia.

Men det var etter at Kimhye Kristine Jin Iversen (29) ble første deltaker som måtte forlate programmet søndag, at hun fikk sin aller tøffeste utfordring av programleder Christer Falck (41).

Det som skulle være en uskyldig duell for den offiselle hjemmesiden til Robinsonekspedisjonen (ekstern lenke), forandret seg brått da seierssikre Christer ikke vant i første forsøk.

- Vi skulle sjekke hvem som tålte støt best ved å holde rundt en pinne. Men da det ble uavgjort, sa Christer at vi skulle sjekke hvem som kunne ha en pinne lengst i baken. Plutselig stod han med rumpa i været.

- Jeg kunne ikke annet enn å le, fordi det var en en surrealistisk situasjon å plutselig se Christer Falck på kne foran meg. En del av meg tenkte «Kjør på», men jeg var redd for konsekvensene, og at jeg i så fall måtte til pers selv, ler hun til Seher.no.

Christer Falck hevder han er villig til å gå langt for å vinne enhver duell han stiller opp i, og utfordret i løpet av innspillingen alle Robinson-deltakerne.

- Det blir mye griseri, og nesten halvparten inneholder nakenhet. Jeg husker ikke åssen det er å tape, men må innrømme at jeg pustet lettet ut da Kimhye trakk seg.


- Dersom hun hadde tatt utfordringen, hadde jeg trukket meg. Det hadde vært dobbelt ydmykende, både å tape, og å tape for en jente, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Jobbet som stripper før Robinson[obj:media:8952]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer