Conor McGregor og Machine Gun Kelly:

Plutselig skjer dette

Det ble en dramatisk start på kvelden for to av kjendisene på årets MTV Video Music Awards.

HISSIGPROPP: Conor McGregor stjal overskiftene etter helgas MTV Video Music Awards. Video: Rødt Kort. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag norsk tid fant årlige MTV Video Music Awards sted i New York. Som seg hør og bør hadde flere av verdens største stjerner funnet frem finstasten for anledningen, og kjendisene strålte på den røde løperen.

UGGEN STEMNING: Conor McGregor (t.v.) var ikke bare feststemt i møte med Machine Gun Kelly og Megan Fox. Foto: NTB
UGGEN STEMNING: Conor McGregor (t.v.) var ikke bare feststemt i møte med Machine Gun Kelly og Megan Fox. Foto: NTB Vis mer

Men et rød løper-arrangement kommer sjeldent uten overskrifter, og nattens begivenheter var intet unntak: foran hele verdens øyne og presse brøt det nesten ut i en real slåsskamp. Det melder flere internasjonale medier, blant annet People.

VILLE TALENTER: Vi tar et gledelig (?) tilbakeblikk på flere av de sykeste øyeblikkene fra talentprogrammer opp gjennom, og programlederne Kine Falch og Jonas Hammer er i sjokk. Video: Rød Løper Vis mer

Ble avvist

Dramaet var det den irske MMA-utøveren Conor McGregor (33) som sto for. Han hadde nemlig håpet å få ta et bilde sammen med artisten Machine Gun Kelly, og ba derfor superstjernens team om det.

HUFF DA: Festkledde Megan Fox og Machine Gun Kelly (t.h.) havnet i indirekte håndgemeng med Conor McGregor på VMAs-løperen. Foto: Jason Szenes/ EPA/ NTB
HUFF DA: Festkledde Megan Fox og Machine Gun Kelly (t.h.) havnet i indirekte håndgemeng med Conor McGregor på VMAs-løperen. Foto: Jason Szenes/ EPA/ NTB Vis mer

Den forespørselen ble imidlertid avvist, noe McGregor ikke var spesielt fornøyd med.

Ifølge kilder til nettstedet skal MMA-utøveren ha grepet tak i stokken sin og begynt å svinge den i Kellys retning, samtidig som han ropte mot artisten - som gikk på den røde løperen med kjæresten Megan Fox (35).

McGregor måtte fysisk holdes tilbake av sikkerhetsvaktene på stedet, det viser både bilder og videoer som har foreviget hendelsen.

VEKKER OPPSIKT: Megan Fox etterlot lite til fantasien på gårsdagens Video Music Award-utdeling. Video: Entertainment Tonight. Reporter: Jonas Andersen Vis mer

Ankom «naken»

Det var imidlertid ikke bare dramaet mellom McGregor og Kelly som vekket oppsikt under arrangementet. Også sistnevntes kjæreste klarte å stjele folks oppmerksomhet da hun ankom den røde løperen.

«Jennifer's Body»-skuespilleren ankom prisutdelingen sammen med kjæresten, og mens sistnevnte bar en rød dress, etterlot Fox fint lite til fantasien.

GJENNOMSIKTIG: Megan Fox var tilsynelatende ikke redd for å vise fram litt hud. Foto: Andrew Kelly/Reuters/NTB
GJENNOMSIKTIG: Megan Fox var tilsynelatende ikke redd for å vise fram litt hud. Foto: Andrew Kelly/Reuters/NTB Vis mer

Hun hadde nemlig valgt en gjennomsiktig kjole hvor fansen, og ikke minst fotografene, fikk se det meste. Av australske News blir hun omtalt som nattas stjerne som «turte å være bar».

TANGA: Megan Fox og kjæresten på den røde løperen. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB
TANGA: Megan Fox og kjæresten på den røde løperen. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB Vis mer

LES OGSÅ: Se kjendisene ankomme bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer