TOK OVER PÅ KORT VARSEL: Jenny Skavlan sier hun ikke hadde regnet med å bli spurt, da hun sa til TV 2 at hun var villig til å stille som vikar for Ida Fladen i «Sommertid» Foto: Se og Hør
TOK OVER PÅ KORT VARSEL: Jenny Skavlan sier hun ikke hadde regnet med å bli spurt, da hun sa til TV 2 at hun var villig til å stille som vikar for Ida Fladen i «Sommertid» Foto: Se og HørVis mer

- Plutselig sa noen at Ida hadde gått i en glassvegg

Jenny Skavlan sier til Seoghør.no at hun reagerte spontant, da hun opplevde ulykken i «Sommertid»-studio på nært hold.

SEOGHØR.NO: Det ble dramatisk under sendingen av TV 2-programmet «Sommertid» onsdag, da programleder Ida Fladen (28) måtte trekke seg etter å ha gått inn i en glassvegg.

Den populære TV-profilen ble senere sykmeldt ut uken, etter at legene konstaterte at hun hadde pådratt seg en liten hjernerystelse.

Jenny Skavlan (28) - som var gjest i «Sommertid» onsdag - tok på slutten av sendingen over som vikar for Ida.

På fredagens premiere for filmen «Børning» - hvor Jenny har en av rollene - avslørte hun at hun selv kom med tilbudet om å steppe inn på svært kort varsel.

Se intervju med Jenny Skavlan her:

«Det er kult av meg å tilby det»

- Jeg satt i sminkestolen, da en stylist sa at Ida gått inn i en glassvegg. Da tenkte jeg «at det er kult av meg å tilby meg det». Så jeg sa jeg kunne ta over hvis de trengte hjelp.

- Etter at jeg hadde gjort intervjuet mitt, kom de bort til meg og sa «du sa jo du ville ta over. Her er kortene hennes», sier hun til Seoghør.no.

FIKK HJERNERYSTELSE: Ida Fladen har blitt sykmeldt ut denne uken, etter at hun pådro seg en lett hjernerystelse som følge av studioulykken. Foto: TV 2
FIKK HJERNERYSTELSE: Ida Fladen har blitt sykmeldt ut denne uken, etter at hun pådro seg en lett hjernerystelse som følge av studioulykken. Foto: TV 2 Vis mer

Siden beskjeden kom så brått på henne, rakk ikke Jenny - som tidligere blant annet har vært programleder for «Master Chef» og «Fangene på fortet» på TV3 - å bli nervøs.- Hvis jeg hadde fått vite for en uke for siden at jeg skulle være vikar, så hadde jeg sikkert pugget for mye, slik at jeg ble upersonlig. Det er det som ofte skjer.

- Det var noen minutter på TV, så det gikk fint.

Fikk ny vikar fredag

Fredag var det en annen av «Sommertid»-programlederne, Guri Solberg, som vikarierte for Ida Fladen.

- Ida har pådratt seg en liten hjernerystelse. Hun har fått beskjed av legen om å holde seg hjemme denne uka, sa pressekontakt i TV2, Christoffer Solstad Steen, til Seoghør.no fredag.

LES OGSÅ: Sykmeldt etter studioulykke