Demi Moore:

Plutselig mistet Demi Moore begge fortenna: - Det sykeste jeg har sett

Hollywood-stjernen skylder på stress.

LATTERMILD: Skuespiller Demi Moore forteller talkshowvert Jimmy Fallon om øyeblikket da begge fortenna løsnet fra tanngarden. Foto: NTB Scanpix
LATTERMILD: Skuespiller Demi Moore forteller talkshowvert Jimmy Fallon om øyeblikket da begge fortenna løsnet fra tanngarden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Hvis du trodde Demi Moore (54) var en dame uten humor, må du tro om igjen.

Da skuespilleren var gjest hos talkshowkongen Jimmy Fallon (42) tidligere i uka, gjorde hun det tydelig, med et snev av alvor, at sjenerende problemer kan ramme hvem som helst. Også henne.

Den siste tiden har «Ghost»-stjernen, som hun forklarer overfor Fallon, hatt hendene fulle - og latt stresshormonene løpe løpsk.

- Folkesykdom

Resultatet, ifølge henne selv: Begge fortenna datt ut.

LIKE BLID: Demi Moore lar ikke tannproblemene gå utover humøret. Foto: Backgrid / NTB Scanpix
LIKE BLID: Demi Moore lar ikke tannproblemene gå utover humøret. Foto: Backgrid / NTB Scanpix Vis mer

- Jeg skulle ønske jeg kunne si at jeg sto på skateboard, eller gjorde noe annet kult som forårsaket at de løsnet. Jeg synes likevel det er viktig å fortelle om den egentlige årsaken, fordi jeg vil tørre å påstå at stress, etter hjerteproblemer, er vår største folkesykdom, sier Moore.

Under intervjuet, som er gjengitt av blant andre Hollywood Reporter, får Jimmy Fallon bakoversveis når 54-åringen viser fram et bilde av sitt ellers så velkjente Hollywood-glis, med ufullstendig tanngard.

HOLLYWOOD-GLIS: Demi Moore slik vi er vant til å se henne. Foto: NTB Scanpix
HOLLYWOOD-GLIS: Demi Moore slik vi er vant til å se henne. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er det sykeste jeg har sett, utbryter han.

Videre spøker Moore med at hun, i forkant av tv-intervjuet, har sørget for å passe på at fortenna er der de hører hjemme. Samtidig retter hun en takk til samtlige mennesker som har tannlege av yrke.

- Takk til alle som velger å praktisere tannlegefaget! Takk gud, sier hun.

Ifølge KK, som snakket med tannlege Inger-Lise Mathiesen om tannproblemer i 2014, finnes det flere årsaker til at noen mister tenner i voksen alder. Deriblant en tannkjøttsykdom ved navn periodontitt, som kan utløses ved blant annet stress. Hvorvidt Moore er rammet av nevnte tannkjøttsykdom, er ikke kjent.

- Mer menneskelig

Moore legger for øvrig ikke skjul på hva hennes tre døtre, Rumer (28), Scout (25) og Tallulah (23), synes om mora uten fortenner.

- De elsker det. De synes jeg framstår mer menneskelig og sårbar uten fortenner, medgir trebarnsmora.

Moore har døtrene sammen med skuespillereksmannen Bruce Willis (62). De skilte seg etter 13 års ekteskap i 2000, før 54-åringen giftet seg på nytt med Ashton Kutcher (39) i 2005.

Kutcher og Moore gikk som kjent fra hverandre i 2013. Førstnevnte er i dag gift med skuespillerkollega Mila Kunis (33).

Demi Moore skapte nylig overskrifter for et søksmål hun ufrivillig er dratt inn i, etter at en mann ble funnet død utenfor filmstjernas hjem, i bassenget, i 2015.

LES OGSÅ: Lurte fansen med kroppsavsløring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer