Justin Trudeau:

Plutselig løp en av verdens mest kjente menn forbi

Studentene fikk en overraskelse de sent vil glemme.

OVERRASKELSE: Statsminister Justin Trudeau (45) var på joggetur da han plutselig «fotobombet» en gruppe med elever som skulle forevige skoleball-kvelden. Foto: NTB Scanpix
OVERRASKELSE: Statsminister Justin Trudeau (45) var på joggetur da han plutselig «fotobombet» en gruppe med elever som skulle forevige skoleball-kvelden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Fredag forrige uke skulle en gruppe med elever fra Vancouver forevige feiringen av skoleballet som fant sted samme kveld.

Ifølge Huffington Post inneholdt imidlertid fotoseansen er stort overraskelsesmoment, da en svært kjent skikkelse plutselig kom joggende forbi kameralinsa.

Da elevene innså at mannen var ingen ringere enn Canadas statsminister, Justin Trudeau (45), fikk de hakeslepp.

- Begynte å rope

Overfor CBC forklarer en av elevene, Constantine Maragos, at gruppa tryglet 45-åringen om å ta et bilde sammen med dem.

MINNEVERDIG: Elevene kan nå se tilbake på skoleball-bildene som noe ekstra spesielt. Foto: NTB Scanpix
MINNEVERDIG: Elevene kan nå se tilbake på skoleball-bildene som noe ekstra spesielt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi sto og tok bilder og snakket sammen, og plutselig kom han løpende forbi. I starten tenkte vi bare: «Hvorfor løper Canadas statsminister her?», og deretter begynte vi å rope etter ham for et bilde sammen, forteller Maragos, som legger til at de ble overlykkelig da statsministeren takket ja til forespørselen.

Trudeaus offisielle fotograf, Adam Scotti, har lagt ut flere bilder av seansen på sin Instagram-profil. Scotti forklarer at han dokumenterer statsministerens mange løpeturer som et slags sideprosjekt.

- Noen ganger er det bare landskapsbilder, mens andre ganger løper man forbi en intetanende gruppe med elever. (...) Dette er et minneverdig øyeblikk for oss alle. Jeg elsker å se ansiktsuttrykket på folk idet de innser hvem som faktisk løp forbi, skriver han.

HILSTE PÅ GRUPPA: Statsminister Justin Trudeau løpet forbi en intetanende gruppe med elever. Deretter stilte han opp på gruppebilde. Foto: NTB Scanpix
HILSTE PÅ GRUPPA: Statsminister Justin Trudeau løpet forbi en intetanende gruppe med elever. Deretter stilte han opp på gruppebilde. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ikke første gang

Justin Trudeau er Canadas nest yngste statsminister noensinne, og er blitt omtalt som en «kanadisk Kennedy».

Faren hans, Pierre Trudeau, var Canadas statsminister fra 1968 til 1979 og fra 1980 til 1984, og dermed en av landets lengstsittende statsledere. I likhet med sin far, som døde i september 2000, er Justin medlem av Canadas liberale parti.

Trudeau er imidlertid ikke den eneste som har skapt overskrifter for såkalt «fotobombing».

Arnold Schwarzenegger har gjort det. «House of Cards»-stjerna Kevin Spacey har gjort det. «Breaking Bad»-skuespiller Aaron Paul har gjort det. Skuespiller Zach Braff har gjort det.

Også dronning Elizabeth har, mer eller mindre bevisst, endt opp med å photobombe et par australske hockeyspillere.

LES OGSÅ: Tom Cruise med gladmelding til Top Gun-fansen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer