<strong>MAT-TRØBBEL:</strong> Atle Hansen sliter med å svelge «delikatesser» som fiskeinnmat, kuhjerne og liklarver i søndagens episode av «Robinsonekspedisjonen». Foto: TV3
MAT-TRØBBEL: Atle Hansen sliter med å svelge «delikatesser» som fiskeinnmat, kuhjerne og liklarver i søndagens episode av «Robinsonekspedisjonen». Foto: TV3 Vis mer

- Plutselig låste halsen seg

Dramatikk på øya da Robinson-Atle måtte overvinne sin største frykt. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se video fra søndagens Robinson-episode nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Robinson-deltakeren Atle Hansen (45)  har tidligere avslørt til Seher.no at han raste ned hele 16 kilo under innspillingen av realityserien, men selv da han fikk mat, gikk ikke alt etter planen.

I søndagens episode får nemlig Atle store problemer med å håndtere maten når han må kappspise en alt annet enn velsmakende meny mot realitykollega Synnøve Kalleklev (26).

På menyer står blant annet levende liklarver, kuhjerne og fiskeinnvoller.

- Jeg bestemte meg på forhånd at jeg skulle klare dette. Jeg trodde på forhånd at spising var en konkurranse for meg, og meldte meg derfor frivillig.

- Men det var ikke så lett som det virket. Det stinket jo noe helt forferdelig, og jeg slet med å få ned maten.


Mens han prøvde å spise de lite appetittvekkende rettene, opplevde Atle at kroppen hans prøvde å stoppe ham.

- Jeg var jo egentlig sulten, men jeg opplevde at plutselig låste halsen seg, og jeg slet med å svelge maten. Men jeg kastet ikke opp, heldigvis.

Presset ble ikke mindre mot de to deltagerne fikk vite at den som tapte konkurransen ville ryke rett ut av ekspedisjonen.

Selv om han ikke kan røpe hvordan duellen endte, avslører Atle at han nok aldri kommer til å prøve seg på noen lignende meny igjen.

- Det skulle jeg i såfall hatt mye penger for. Den eneste trøsten får være at jeg fikk litt ny energi av den maten jeg klarte å svelge, sier han til Seher.no.

«Robinsonekspedisjonen» ser du søndager kl. 20 på TV3.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  Fant tilbake til kjærligheten[obj:media:9199]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer