Emily Ratajkowski:

«Plutselig inni meg»

Anklager fotograf - som selv benekter anklagene - for seksuelt overgrep.

ÅPNER OPP: Supermodell og skuespiller Emily Ratajkowski kommer med sjokkerende påstander i nytt essay. Foto: Splash News/ NTB
ÅPNER OPP: Supermodell og skuespiller Emily Ratajkowski kommer med sjokkerende påstander i nytt essay. Foto: Splash News/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Supermodell og skuespiller Emily Ratajkowski (29) sender nå sjokkbølger gjennom bransjen med et essay titulert «Kjøper meg selv tilbake», publisert i New York Magazine. Her forteller hun om sin gryende karriere som modell, og vonde erfaringer hun møtte på veien.

Ratajkowski forteller blant annet om nakenbilde-skandalen fra 2014, hvor en rekke Hollywood-stjerner fikk private bilder lekket.

«Gjorde veldig, veldig vondt»

Det er imidlertid en opplevelse fra to år tidligere som nå skaper overskrifter. I 2012, før hun virkelig slo gjennom, var hun på en fotografering hos fotografen Jonathan Leder.

Ratajkowski var da 21 år gammel, og tok på seg modelloppdrag for pengenes skyld. Denne fotograferingen var imidlertid ulønnet, men skulle hjelpe ungjenta opp og fram.

Under fotograferingen, hvor hun var iført undertøy, skal hun ha blitt skjenket full på rødvin. Etter hvert skal fotografen ha bedt henne om å kle av seg helt for kameraet.

Det er imidlertid først når fotograferingen er over at fotografen forgriper seg på henne, hevder Ratajkowski.

«Det meste av det som så skjedde er utydelig, bortsett fra følelsen. Jeg husker ikke at vi kysset, men jeg husker fingrene hans plutselig inni meg. Hardere og hardere, og trykkende, slik ingen noensinne har tatt på meg før, eller har tatt på meg siden. Jeg kunne føle min egen form, og kanter, og det gjorde veldig, veldig vondt», skriver hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer