- Plutselig hatet jeg alt som het menn

Kathrine Sørland sliter fortsatt med de vonde minnene etter overfallet i Paris.

REDD: Kathrine Sørland sliter fremdeles med vonde minner etter overfallet i Paris for syv år siden. Foto: Stella Pictures
REDD: Kathrine Sørland sliter fremdeles med vonde minner etter overfallet i Paris for syv år siden. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Syv år etter overfallet i Paris, på oppdrag for Top Model, sliter fremdeles Kathrine Sørland med ettervirkninger av overfallet. Programlederen holdt på med innspillingen av programmet da hun plutselig måtte på do. Hun og venninnen gikk inn en bakgate for å finne en åpen kafe. Kort tid senere befant hun seg i en veldig dramatisk situasjon.

- Før jeg visste ordet av det tok den største av dem grep rundt halsen min, og strammet til så jeg ikke fikk puste. Jeg fryktet jeg skulle bli voldtatt og drept, sier Sørland til Her og Nå.

Heldigvis var mennene kun ute etter Luis Vuitton-vesken til Kathrine.

Ettervirkningene har derimot vært store. Den dramatiske situasjonen preget Kathrine, særlig den første tiden etter hendelsen.

- Plutselig hatet jeg alt som het menn, og jeg ble veldig paranoid. Og fortsatt når jeg er ute og reiser, lager jeg meg scenarioer i hodet og forestiller meg det verste som kan skje, forteller programlederen til Her og Nå.

Kathrine har vært tilbake i Paris flere ganger etter overfallet, men har bevisst unngått området der ranet fant sted.

- Jeg har vært veldig redd, og det har preget meg siden, avslutter Sørland til Her og Nå.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   - Skjønner ikke hvorfor folk skal kritisere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer