UT: Siri Kristiansen fødte for tidlig. Foto: NRK
UT: Siri Kristiansen fødte for tidlig. Foto: NRKVis mer

- Plutselig gikk vannet

NRK må erstatte komiker med skuespiller etter at Deskens Siri Kristiansen plutselig fødte på mandag...

SEHER.NO: NRK-komiker Siri Kristiansen måtte mandag kveld trekke seg fra videredeltakelse i NRK-serien "Desken". Grunnen er at Kristiansen, som egentlig hadde termin etter at innspillingsperioden var over, mandag fødte sønnen Jesper.

- Plutselig gikk vannet, og vi måtte kaste oss rundt for å finne noen andre, sier «Desken»-produsent Pål Kruke Kristiansen til Dagbladet.

Til å erstatte Kristiansen har NRK nå engasjert stjerneskuespillerinne Ingrid Bolsø Berdal (29), kjent fra "Fritt vilt"-filmene og en rekke andre kinofilmer - sist den storslåtte fiaskoen "Svik".

Produsent Pål Kruke Kristiansen innrømmer at han har like lite kjennskap til Berdals komiske evner.

- Heldigvis er hun skuespiller. Hvis ikke hun er morsom, får hun spille morsom. Og så håper vi hun har timing, sier Kristiansen til Dagbladet.

Heller ikke Berdal selv ser på seg selv som noen stor komiker.

- Jeg har aldri sett på meg selv som spesielt morsom. Men jeg hadde vel ikke blitt spurt om dette hvis ikke de trodde jeg ville fikse det? sier den kritikerroste skuespillerinnen.

Først om tre uker kommer programmene som nå blir tatt opp med Berdal.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901(kr 1)!

LES OGSÅ: Skrekk-Berdals ukjente fortid