GIFTER SEG: - Jeg er veldig lykkelig, sier Ine Amundsen til Seher.no etter at kjæresten fridde under sommerferien på Sardinia. Foto: privat
GIFTER SEG: - Jeg er veldig lykkelig, sier Ine Amundsen til Seher.no etter at kjæresten fridde under sommerferien på Sardinia. Foto: privatVis mer

- Plutselig gikk han ned på kne

Kjæresten overrumplet Robinson-Ine på Sardinia.

SEHER.NO: - Jeg hadde ingen anelse om at han skulle fri. Plutselig gikk han ned på kne. Nå er jeg veldig lykkelig, sier Ine Amundsen - kjent fra fjorårets "Robinsonekspedisjonen" og som programleder i det interaktive programmet "Sonen på TV 2 - til Seher.no.

Den 26 år gamle blondinen var på sommerferie med sin kjæreste på den italienske øya Sardinia, da hun ble overrumplet.

Men Ine hevder hun aldri var i tvil om hva svaret skulle bli. Nå har hun starter forberedelsene til bryllupet i august 2010.

- Det viktigste er at jeg har funnet en jeg vil dele livet mitt med, men jeg legger ikke skjul på at jeg gleder meg til et stort bryllup. Det er vel noe alle jenter drømmer om, sier hun til Seher.no.

Ine møtte sin forlovede gjennom felles venner under en fest på Gjøvik for ett år siden. Fordi hennes utkårede ikke vil ha navnet sitt i media, vil hun imidlertid ikke røpe navnet på sin kommende ektemann.

Barn har Ine foreløpig ingen planer om.

- Vi har ikke diskutert det, men for tiden har jeg så mye prosjekter på gang, at jeg ikke har tid til det nå.  Jeg ante for eksempel ikke at det skulle være så mye arbeid i å forberede et bryllup, ler hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Madde og Jonas er forlovet